Libnet.ro
UNICEF

08:30

Invazie de jandarmi si politisti la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Cum se pregatesc autoritatile pentru a evita posibile proteste radicale

Adevărul Adevărul,
Invazie de jandarmi si politisti la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Cum se pregatesc autoritatile pentru a evita posibile proteste radicale

Invazie de politisti si jandarmi, la sfarsitul saptamanii viitoare, la Alba Iulia cu ocazia manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Ciorca 1. 500 de forte de ordine din cadrul Politiei si Jandarmeriei vor fi prezente in orasul Marii Uniri. continuă pe Adevărul

STUDIU IBIS HOTELS: Cazare de patru ori mai scumpa in Alba Iulia, de 1 decembrie

Aproape toate hotelurile si pensiunile sunt pline pe o raza de 100 km Ceremoniile de 1 Decembrie de la Alba Iulia vor atrage un numar mare de romani incat toate hotelurile din zona sunt rezervate aproape integral cu un an inainte, iar putinele camere ramase disponibile in oras se vand acum de patru ori mai scump decat in mod obisnuit, arata un stiudiu realizat de Ibis Continental Hotels, companie care opereaza patru hoteluri in Romania, dintre care doua in Bucuresti ss cate unul in Sibiu si Constanta.

Adevarul despre chiriile nesimtite din Alba Iulia: 3.200 euro pe 3 zile?

Alba Iulia va fi un fel de capitala a centenarului. Daca ocazia e mare, asa e si nesimtirea. E insa un adevar pana acum nespus despre chiriile din Alba Iulia de 1 decembrie. Chiriile nesimtite din Alba Iulia, de la proprietari care vor sa faca bani rapid pe seama turistilor, sunt reale. Totusi, nu se [] .

FOTO VIDEO Militar decedat electrocutat in Gara din Alba Iulia. S-a urcat pe un tanc adus pentru parada de 1 Decembrie

Un militar a decedat, vineri dimineata, in Gara din Alba Iulia dupa ce s-a electrocutat, Militarul s-a urcat pe un tanc adus la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala.

Restrictii de circulatie la Alba Iulia in perioada sarbatorilor Centenarului. Strazile inchise de 1 Decembrie si limitarile de trafic din 28 30 noiembrie

Primaria Alba Iulia a facut public programul restrictilor de circulatie ce vor fi impuse in perioada 28 noiembrie - 2 decembrie pentru derulare in conditii optime a manifestarilor dedicate Centenarului marii Uniri.

Tanara batuta intr-un bloc din Alba Iulia, mesaj pentru politisti: Le multumesc. Si-au facut treaba extraordinar

Tanara agresata in scara unuibloc din Alba Iulia le-a transmis un mesaj politistilor care s-au implicat in acest caz pentru a le multumi. Vreau sa le multumesc si celor de la politie pentru.

Mesajul tinerei agresate intr-un bloc din Alba Iulia pentru politisti: Le multumesc. Si-au facut treaba extraordinar

Tanara agresata in scara unuibloc din Alba Iulia le-a transmis un mesaj politistilor care s-au implicat in acest caz pentru a le multumi. Vreau sa le multumesc si celor de la politie pentru.

UPDATE // Cine era militarul roman decedat vineri in timpul pregatirilor pentru parada de 1 Decembrie: A supravietuit in Afganistan, dar a MURIT ELECTROCUTAT in Alba Iulia. Iohannis cere anchetarea de urgenta a incidentului (FOTO)

UPDATE 13:45 Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiei militarului roman care a murit electrocutat vineri dimineata in timpul pregatirilor de la Alba Iulia pentru parada de 1.

Daniel, Madalin si Marcel, politistii din Alba Iulia care l-au prins pe agresorul ce a lovit cu salbaticie o tanara de 20 de ani

Ministerul Afaacerilor Interne a facut public pe Facebook identitatea a trei politisti din Alba Iulia care l-au prin pe agresorul fetei din scara unui bloc.

Alba Iulia, suprasolicitata de 1 Decembrie. Cat s-a scumpit cazarea

Ceremoniile de 1 Decembrie de la Alba Iulia vor atrage un numar atat de mare de romani incat toate hotelurile din zona sunt rezervate aproape integral cu un an inainte, iar putinele camere ramase disponibile in oras se vand acum de patru ori mai scump decat in mod obisnuit.

1 Decembrie scumpeste de 4 ori cazarea in Alba Iulia. Toate hotelurile si pensiunile sunt rezervate aproape integral

Ceremoniile de 1 Decembrie de la Alba Iulia vor atrage un numar atat de mare de romani, incat toate hotelurile din zona sunt rezervate aproape integral cu un an inainte, iar putinele camere ramase disponibile in oras se vand acum de patru ori mai scump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )