Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inventarul gafelor care il trimit pe ministrul Liviu Pop direct in Istorie. De la genunche la greselile se pot corecta, erorile nu

Adevărul Adevărul,
Inventarul gafelor care il trimit pe ministrul Liviu Pop direct in Istorie. De la genunche la greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatie, Liviu Pop, a oferit, de la preluarea portofoliului in executivul Tudose si pana in prezent, o variata si colorata gama de gafe. Plecand de la cea care i-a adus titulatura de ministrul genunche la cea de marti, din plenul Senatului, de la dezbaterea motiunii simple, parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe. continuă pe Adevărul

Concurenta in educatie: nu va mai fi competitie intre edituri, ci intre autori - ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni ca transformarea editurii Didactice si pedagogice in societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, cu scopul editarii de manuale, este legala si vine ca o solutie pentru ca elevii sa nu mai inceapa an de an scoala fara manuale. Acesta subliniaza ca nu va mai fi o competitie intre edituri, ci o competitie intre autori.

Dragnea l-a amenintat pe ministrul Liviu Pop, cerandu-i sa uite ca a fost lider sindical

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o amenintare ministrului Educatiei, Liviu Pop, intr-o emisiune difuzata marti seara la Romania TV.

Ministrul Liviu Pop, declaratii inainte de Motiune: Nu vad nici un motiv sa-mi dau demisia!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop a dat mai multe explicatii in legatura cu scandalul generat de lipsa manualelor in scoli si a dat asigurari ca aceasta situatie nu se va mai repeta. in acest.

Ministrul Liviu Pop merge mai departe, simbol al guvernarii PSD-ALDE. Bilant la trei luni

Indiferent ce gafe a facut sau spus, Liviu Pop este un ministru intangibil. Nu se poate atinge nimeni de el, nici premierul, nici conducerea coalitiei de guvernare. Nu conteaza pierderile de imagine uriase pe care le inregistreaza guvernul si PSD. Liviu Pop merge mai departe din gafa in gafa, din aiureala in aiureala, fara sa-i pese cuiva ca a ajuns de rasul curcilor.

Politikix: Ministrul Educatiei, batut de gramatica. Cuvantul care l-a incurcat pe Liviu Pop

Andreea Dumitrache si Robert Kiss a aratat, la Politikix, de la Antena 3, cum poate un ministru al Educatiei sa explice o greseala aparuta in discursul sau. Este vorba de ministrul Liviu Pop.

FOTO Ce carti a primit ministrul Educatiei de la romani: Ursuletul Winnie, Reptilie si amfibieni, Ghidul lenesului in Biblioteca lui Liviu Pop |RELATARE

Ursuletul Winnie, Reptilie si amfibieni, Ghidul lenesului in Biblioteca lui Liviu Pop .

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta,.

Greselile se pot corecta, erorile nu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o noua palma data limbii romane

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat lovitura cu o noua greseala gramaticala. Desi se afla in fruntea Ministerului Educatiei, si ar trebui sa fie un exemplu in ceea ce priveste limba.

Liviu Pop, despre greselile gramaticale care i se imputa: In viata, ca si in politica, exista greseli si exista erori. Greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, incercand sa raspunda criticilor legate de greselile de exprimare care i se imputa, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta, dar erorile nu, potrivit news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )