Libnet.ro
UNICEF

10:15

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

B1 B1,
Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet. continuă pe B1

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

ANALIZA CNBC PENTRU 2018: Piata actiunilor din Ucraina - cel mai mare castigator, cu un plus de 80%

Marile piete de actiuni de la nivel mondial au consemnat, in 2018, cel mai rau an calendaristic de dupa criza financiara din 2008, ceea ce a facut ca multi investitori globali sa se teama de continuarea declinului in lunile care vin.

Subiectele zilei: Cel mai mare ziar elvetian: Guvernul coruptilor prezideaza Consiliul UE; Statiunea unde mormanele de gunoaie sunt mai nalte dect muntele; Practici abuzive n cazul copiilor cu dizabilitati, prezentate ca avnd avizul Ministerului Educatie

Scenariile razboiului dintre PSD si Iohannis. Ce variante are presedintele sa blocheze ministrii propusi de Dancila. Presedintele Klaus Iohannis n-a spus explicit daca a refuzat primele propuneri facute de. Deszapezire la suprapret! Directia de Protectie a Copilului din Constanta a cumparat sare de 3 ori mai scumpa decat pretul pietei. Directia de Protectie a Copilului din Constanta a publicat un.

Un fost presedinte al Romaniei arata obrazul romanilor la dezvelirea statuii lui Maniu: Cum e posibil ca, in sondaj, cel mai mare om de stat sa fie Ceausescu?

Discursuri emotionante la ceremonia de dezvelire a statuii lui Iuliu Maniu din Piata Stefan cel Mare din Cluj-Napoca, la care au fost invitate personalitati precum Emil Constantinescu, Ana Blandiana, Razvan Theodorescu si nepotul marelui om de stat Ioan Boila. Statuia a fost ridicata din banii unui cunoscut om de cultura clujean.

IN ROMANIA: Pretul energiei pe piata bursiera, mai mare cu 30% fata de regiune

Pretul energiei in Romania pe piata bursiera spot, cu livrare astazi, este cel mai mare din regiune, la o diferenta de aproximativ 30% fata de celelalte tari cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM, operatorul pietei.

Pretul energiei pe piata bursiera, mai mare cu 30%

Pretul energiei in tara noastra, pe piata bursiera spot, cu livrare astazi, este cel mai mare din regiune, la o diferenta de aproximativ 30% fata de celelalte tari cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM, operatorul pietei.

Cuza Voda, cel mai mare conducator pe care l-a avut Romania

Acum 160 de ani, la Iasi, in capitala Moldovei ciopartite de Imperiul Tarist, avea loc alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca si domnitor al Moldovei. Peste doar cateva zile, la Bucuresti, in prezenta a zeci de mii de romani, adunarea Ad-Hoc din Tara Romaneasca avea sa faca acelasi lucru. Dar nu asta a contat atat de mult cat intensitatea domniei lui Cuza care a impus cu forta reforme ce la acele vremuri era de neconceput.

Faze tari: Cel mai vrstnic instructor de schi din Romnia are 90 de ani; Honda din anii 80, transformata n Tesla; Un barbat creste 45 de crocodili uriasi n gradina casei.

Patru capacitati nefolositoare ale oamenilor care in trecut aveau un scop. Atunci cand o specie noua evolueaza are nevoie de multe mici mutatii transmise de la o generatie la alta. Teoria bizara despre realitate. Profesorul de neurologie cognitiva si computationala Anil Seth, de la University of Sussex, a explicat intr-un video ce legaturi exista intre perceptie si realitate.

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Orasul-surpriza din Romania in care a fost cel mai frig noaptea trecuta

Sibiul a fost locul unde a fost cel mai frig din Romania, in noaptea de luni spre marti inregistrandu-se minus 22,9 grade Celsius, la statia meteo de langa Aeroportul International din municipiu, a declarat.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )