Libnet.ro
UNICEF

21:15

INVESTIGATIE: Comisioanele interbancare din Romania, cele mai mari din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INVESTIGATIE: Comisioanele interbancare din Romania, cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati. continuă pe Wall-Street Ro

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax.

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, printre cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax. Vezi in atasament raportul complet al Consiliului Concurentei.

VIDEO Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, printre cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax. Vezi in atasament raportul complet al Consiliului Concurentei.

Statul european care ascunde o comoara. Aici se afla cele mai mari rezerve de titei din Europa

Sub plantatiile de maslini din sudul Italiei, al doilea mare furnizor de ulei de masline din lume, se ascunde o alta comoara: cele mai mari rezerve onshore de titei din Europa. Acestea rezerve de titei ofera.

Iron Man 3 a intrat in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Iron Man 3 a devenit al cincilea film cu cele mai mari incasari dint oate timpurile, devansand astfelTransformers, relateaza BBC News. Continuarea Iron Man, care a avut incasari de 1,14 miliarde dolari .

SUA sunt in stare de SOC. O ancheta a scos la iveala una din cele mai mari lovituri date statului american

Ancheta cu prejudiciu record in SUA! Oficialii americani au inchis platforma de plata electronica, Liberty Reserve, acuzata ca ar fi spalat sase miliarde de dolari. Cinci persoane au fost arestate,.

Un spital din Romania, nominalizat la titlul de cel mai curat spital din Europa.

Cel mai curat spital din Europa ar putea fi la Brasov, informeaza Realitatea. net. O unitate sanitara privata din Romania se lupta pentru acest titlu cu alte trei din Germania, Luxemburg si Irlanda. Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au mers la Brasov si au spus ca unitatea de la noi din tara are cele mai mari sanse sa castige. In spitalul brasovean nominalizat la titlul de Cel mai curat spital din Europa regulile de igiena sunt foarte stricte. Folosim dezinfectanti de inalta .

Comisia Europeana: 58 de plangeri din Romania la Avocatul Poporului European, in 2012.

Avocatul Poporului Ombudsman) European a primit, anul trecut, 58 de plangeri din Romania dintr-un total de 2. 442 inregistrate, potrivit unui raport de activitate pe 2012, dat publicitatii luni si citat de Mediafax. Institutia a primit, anul trecut, 2. 442 de plangeri, fata de 2. 510 in 2011, si a pornit 456 de investigatii, fata de 396 in 2011, se precizeaza intr-un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. In 2012, cele mai multe plangeri la Avocatul Poporului Ombudsman) .

VIDEO Cele mai bune filme cu si despre prietenii

Vara este sezonul perfect pentru a socializa. Prietenii se aduna in grupuri cat mai mari pentru a merge impreuna la mare sau la munte. Pentru a cinsti prieteniile, atat cele noi cat si cele cimentate de-a lungul anilor, CNN a alcatuit o lista cu cele mai bune filme cu si despre prieteni, de care sa te bucuri alaturi de cei dragi.

Canabisul si heroina, cele mai consumate droguri in Romania

Cel mai consumat drog in Romania este canabisul, a spus, marti, directorul Agentiei Nationale Antidrog ANA), Sorin Oprea, la o dezbatere privind situatia drogurilor din Romania in 2012. in Romania cel.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )