Libnet.ro
UNICEF

10:30

Investigatie la New York: statul analizeaza firmele care tranzactioneaza pe scara larga bitcoini

Adevărul Adevărul,
Investigatie la New York: statul analizeaza firmele care tranzactioneaza pe scara larga bitcoini

Cel mai mare organ de reglementare bancar din New York a emis o citatie pentru aproximativ 20 de companii asociate cu tranzactiile prin bitcoins, ca parte a unei anchete despre practicile cu aceasta moneda nereglementata. continuă pe Adevărul

Bitcoin, in atentia autoritatilor din New York

Departamentul pentru Servicii Financiare din statul New York, a trimis peste 20 de citatii catre companiile care folosesc moneda virtuala bitcoin, in cadrul unei investigatii referitoare la practicile lor de afaceri, potrivit Wall Street Journal WSJ).

Autoritatile din New York investigheaza afacerile cu bitcoin

Autoritatea de reglementare a sistemului bancar din statul New York a trimis citatii la peste 20 de companii cu activitati legate de moneda virtuala bitcoin BTC), in cadrul unei investigatii referitoare la practicile lor de afaceri, potrivit unor surse apropiate situatiei.

VIDEO Soprana Laura Tatulescu, pe prima pagina a publicatiei New York Times

Numele sopranei Laura Tatulescu a aparut azi pe prima pagina a publicatiei americane New York Times, alaturi de cel al lui Hanno Muller-Brachmann, cu care romanca imparte rolurile principale in spectacolul Nunta lui Figaro, intr-o interpretare a Orchestrei Festivalului din Budapesta.

30 de ani de inchisoare, pentru un ATENTAT impotriva Rezervei federale din New York.

Un cetatean din Bangladesh, suspectat ca ar avea legaturi cu Al-Qaida, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, vineri, pentru ca a vrut sa detoneze o bomba in fata Rezervei federale din New York in 2012, a declarat procuratura din Brooklyn, conform Mediafax. Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis, in varsta de 22 de ani, era prezent la pronuntarea pedepsei sale de catre tribunalul federal din Brooklyn, in sud-estul New York. Tentativele de martiriu si de carnagiu ale lui Nafis au fost .

Perchezitiile corporale spontane efectuate de politia din New York, neconstitutionale

Perchezitiile corporale spontane practicate de politie, la New York, in special asupra hispanicilor si persoanelor de culoare, incalca drepturile minoritatilor. Justitia federala americana a stabilit acest.

Politia din New York nu respecta Constitutia americana. Cum sunt incalcate drepturile minoritatilor

Justitia federala americana a stabilit ca perchezitiile corporale spontane practicate de politie, la New York, in special asupra hispanicilor si persoanelor de culoare, incalca drepturile minoritatilor.

Firmele care angajeaza elevi si studenti beneficiaza de un stimulent de 500 lei

Angajatorii care, pe perioada vacantelor stabilite potrivit legii, incadreaza in munca elevi si studenti, beneficiaza de un stimulent financiar lunar reprezentand 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare, de 500 lei, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )