Libnet.ro
UNICEF

00:07

Investitie de 8,5 milioane de euro pentru reabilitarea si modernizarea DJ 252. Soseaua va avea si piste de biciclete

Adevărul Adevărul,
Investitie de 8,5 milioane de euro pentru reabilitarea si modernizarea DJ 252. Soseaua va avea si piste de biciclete

Cea mai mare parte din suma necesara este asigurata din fonduri europene, ca urmare a unui proiect realizat de Consiliul Judetean Galati. Se refac, pe traseul Nicoresti-Cosmesti-Movileni, fundatia soselei, asfaltul, podurile, podetele. De asemenea, se vor face piste de biciclisti, statii pentru transportul public si trotuare. continuă pe Adevărul

Fonduri europene 2018: Se pregatesc 23 milioane Euro pentru angajarea somerilor si a personelor cu dizabilitati n firmele din Romnia

Firmele din Romania si alti angajatori vor putea primi subventii pentru a angaja someri si persoane cu dizabilitati, intr-o noua linie de finantare din fonduri europene, aflata in pregatire, in valoare de 23,5 milioane de euro, sustinuta de Politica de coeziune a Uniunii Europene.

Ministerul Comunicatiilor anunta o schema de ajutor de stat de 94,12 milioane de euro pentru produse si servicii IT inovatoare create de IMM-uri

Ministrul Comunicatiilor, Petru Cojocaru, si Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, au semnat astazi, 25 septembrie, ordinul comun privind aprobarea Schemei de ajutor de stat pentru sprijinirea dezvoltarii de produse si servicii TIC inovative create de IMM-uri, in cadrul Axei prioritare 2, Actiunea 2. 1 'Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere', a anuntat Ministerul Comunicatiilor. Suma maxima aprobata in cadrul schemei de ajutor de stat, pentru perioada 2018- 2020, este de 94,12 milioane de euro.

S-a semnat ordinul privind executia lucrarilor la Posta Veche. 2,5 milioane de euro costa reabilitarea cladirii istorice

La inceputul acestei saptamani s-a semnat ordinul de incepere privind executia de lucrari a monumentului istoric Posta Veche din municipiul Calarasi si s-a predat amplasamentul constructorului.

Calin Popescu Tariceanu: in Romania nu exista nici un caz de mare coruptie. in Olanda, care ne da sfaturi, o banca a fost amendata cu 900 milioane de euro pentru spalare de bani (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie, precizand ca statele care critica tara noastra din cauza acestu fenomen nu pot fi date drept.

Roman Abramovic a refuzat o oferta de 2,5 miliarde de euro pentru Chelsea! Suma FABULOASA pe care o cere acum

Miliardarul Roman Abramovic a refuzat o oferta de 2,5 miliarde de euro dupa ce a scos la vanzare Chelsea Londra. Desi propunerea respinsa ar fi insemnat un adevarat record de vanzare pentru un club sportiv,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )