Libnet.ro
UNICEF

05:00

Investitii in aparatura medicala la cel mai mare spital din Braila

România Liberă România Liberă,
Investitii in aparatura medicala la cel mai mare spital din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Bra. continuă pe România Liberă

Unitatea de Primiri Urgente a celui mai mare spital din Ialomita, modernizata cu bani europeni. Investitia se ridica la 7,4 milioane de lei

Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului din Slobozia se modernizeaza cu fonduri europene. Investitiile se ridica la 7,4 milioane de lei, cat reprezinta valoarea totala a proiectului, din care Fondul European pentru Dezvoltare Regionala FEDR) aloca peste 4,7 milioane de lei.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Ministerul Sanatatii a investit in aparatura medicala la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Braila pentru achizitia de aparatura medicala. Ministerul Sanatatii a mai anuntat ca va repartiza un numar de 15 incubatoare pentru cel mai mare spital din Braila.

EUROSTAT: Tara noastra are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Bloomberg: Cea mai mare gafa din istoria recenta a licitatiilor. De ce un Porche din perioada nazista nu a reusit sa fie vandut la licitatie

O masina care simbolizeaza ascensiunea nazistilor din anii 30 nu a reusit sa se vanda la o licitatie din California - dar esecul nu a avut nicio legatura cu etica, iar ceea ce l-a cauzat a fost o confuzie ce tine de pret. Oamenii au incetat sa mai liciteze, au huiduit si au parasit locul unde avea loc evenimentul.

MOARTE fulgeratoare pentru fondatorul retailerului JYSK. Ce s-a intamplat cu cel mai puternic om din Danemarca

Fondatorul celebrului lant de retail Jysk a murit. Lars Larsen, unul dintre cei mai puternici oameni din Danemarca, s-a stins din viata la varsta de 71 de ani.

Nicolae Stanciu, inainte de CFR vs Slavia Praga: Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din Liga 1

Romanul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a plecat alaturi de colegii sai spre Romania, acolo unde echipa sa va juca turul play-off-ului Ligii Campionilor cu CFR, meciul fiind programat marti, de la ora 22:00 LiveText pe HotNews. ro).

Primarul unei comune din Vrancea, cel mai mare datornic la bugetul local. Ce fac functionarii care au de recuperat de la seful lor peste 150.000 de lei

Primarul comunei vrancene Boghesti are debite neachitate din anul 2017. Curtea de Conturi a dispus masuri de recuperare a sumelor datorate bugetului local.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )