Libnet.ro
UNICEF

16:30

Investitii de 1 milion de euro pentru reimpadurirea unor terenuri forestiere cu dificultati de regenerare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitii de 1 milion de euro pentru reimpadurirea unor terenuri forestiere cu dificultati de regenerare

Asociatia Administratorilor de Paduri AAP) si Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, cu sprijinul Holzindustrie Schweighofer, au lansat, la Poiana Brasov, un proiect pentru regenerarea suprafetelor de padure degradate din tara noastra, care se va intinde pe urmatorii sapte ani, in urma unor investitii de peste un milion de euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatii lui Vlad Filat solicita peste 1 milion de euro pentru serviciile acordate fostului premier

Ziarul de Garda scrie ca Biroul Asociat de avocati Popa Asociatii solicita de la Vlad Filat, pe care-l reprezinta in dosarul penal intentat pe numele ex-premierului,incasarea a1,3 milioane de euro, 100 de mii de dolari si 230 de mii de lei.

IGPR a efectuat 120 de perchezitii pentru destructurarea unor retele de criminalitate organizata

Politia Romana a facut, in ultimele doua saptamani, 126 de perchezitii pentru destructurarea unor grupari de criminalitate organizata, fiind ridicate si indisponibilizate droguri, bani proveniti din activitatea infractionala, echipamente IT si alte bunuri folosite sau provenite din activitatea infractionala, potrivit unui comunicat de presa.

Baciu, LAPAR: Avem nevoie de 50 de miliarde de euro pentru refacerea sistemului de irigatii

Refacerea sistemului national de irigatii necesita investitii de 50 de miliarde de euro, dar fermierii au noroc cu conditiile bune agro-meteo, a afirmat presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR), Laurentiu Baciu, la o conferinta, conform Agerpres.

Garanti Leasing si BERD, acord de imprumut de 10 milioane euro pentru a facilita finantarea IMMM-urilor

Garanti Leasing a incheiat un acord de imprumut in valoare de 10 milioane de euro cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), cu scopul de a creste accesul la finantare pentru intreprinderile micro, mici si mijlocii IMMM-uri), potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Licitatie uriasa la CFR: 624 de milioane de euro pentru reabilitarea a 28 de km de cale ferata intre Brasov si Sighisoara. Un traseu modificat si doua tuneluri lungi de 12 km

Circa 28 de km de cale ferata intre localitatile Cata si Apata, parte din sectorul Brasov - Sighisoara de pe Coridorul IV feroviar, au fost scoase la licitatie pentru mdoernizare pentru circulatia cu viteza amxima de 60 km/h de catre CFR SA. Licitatia are o valoare estimata de circa 624 de milioane de euro si va beneficia de o finantare nerambursabila de circa 81,74% prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei CEF). Sectorul vizat va presupune modificarea substantiala a traseului deja existent si constructia a doua tuneluri care, insumat, au o lungime de 12 km.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )