Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitii de peste 476 milioane lei in Municipiul Oradea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitii de peste 476 milioane lei in Municipiul Oradea

Pentru finantarea investitiilor din acest an in Oradea, municipalitatea va utiliza fonduri nerambursabile 219,4 milioane lei), bani de la bugetul de stat 135,6 milioane lei) si cel local 62,4 milioane lei), credite bancare in valoare de 56,6 milioane lei si alte 2,7 milioane de lei din fondurile proprii ale primariei. continuă pe Ziarul Bursa

CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele cu nereguli

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a dispus, in urma neregulilor gasite la controale facute in 77 de spitale ce au sectii de chiurgie, recuperarea a peste 7 milioane de lei de la unitatile sanitare care au facut raportari eronate, relateaza Mediafax.

CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele unde s-au gasit nereguli

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a dispus, in urma neregulilor gasite la controale facute in 77 de spitale ce au sectii de chiurgie, recuperarea a peste 7 milioane de lei de la unitatile.

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste 2 milioane de lei intr-o saptamana

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste 2 milioane de lei, in perioada 30 iunie-4 iulie, cand au fost depistate 154 de persoane care munceau la negru, informeaza, miercuri, Inspectia Muncii. Inspectia.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 2 milioane de lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 30 iunie-4 iulie 2014, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 200 de lei si au fost depistate 154 de persoane care lucrau fara forme legale, transmite un comunicat al institutiei.

MFP a atras 400 milioane lei prin vanzarea de obligatiuni cu scadenta in 2020

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in aprilie 2020, la un cost de finantare mult mai redus fata de licitatiile anterioare pentru aceste titluri.

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 24 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 24 milioane lei 5,6 milioane euro).

Metrorex plateste anual peste 4 milioane de euro pentru paza. Ce alte cheltuieli curente are reteaua publica de transport subteran?

Metrorex plateste anual peste 4 milioane de euro pe serviciile de paza ale firmei Scorseze, potrivit unui raspuns remis WALL-STREET. RO de catre institutie, ca urmare a informatiilor publicate de catre companie.

MFP a atras astazi 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 400 milioane lei de la banci, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, la un randament mediu de 3,5%.

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )