Libnet.ro
UNICEF

19:00

Investitii straine de zeci de miliarde de euro in Romania. Care sunt judetele preferate de companiile din afara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitii straine de zeci de miliarde de euro in Romania. Care sunt judetele preferate de companiile din afara

Din anul 2003 si pana in prezent, investitiile straine in Romania s-au ridicat la 75 de miliarde de euro. Companiile straine au construit fabrici si centre logistice, au modernizat cladiri de birouri si o buna parte a infrastructurii energetice, au. continuă pe Wall-Street Ro

Patru orase din vestul tarii au format Alianta a Vestului. Care sunt obiectele ei

Primarii oraselor Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea au semnat documentele de infiintare a Aliantei Vestului, o initiativa prin care se doreste atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea economica a.

Cat castiga o fata din Romania care face videochat. Suma pe luna e imensa

Videochatul a devenit o afacere extrem de profitabila si la moda in Romania, dezvaluie o ancheta realizata de Gazeta Sporturilor. Un model poate ajunge sa castige intre 20. 000 de dolari si 50. 000 de.

Aceasta este lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit in spatii publice

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, lista localitatilor castigatoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localitati din Romania vor primi bonuri valorice de 15. 000 de.

Care sunt domeniile n care Guvernul poate emite ordonante n viitoarea vacanta parlamentara

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de lege privind abilitarea sa de a emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare. in luna ianuarie, Parlamentul se va afla in vacanta. in practica parlamentara, legile de abilitare au fost adoptate inainte de incheierea sesiunilor parlamentare ordinare, Guvernul fiind imputernicit sa emita ordonante pe durata vacantei parlamentare, in domenii limitativ prevazute de actul normativ, domenii care nu fac obiectul legilor organice.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )