Libnet.ro
UNICEF

08:00

Investitii trase pe dreapta: de ce amana Petrom sa scoata gazele din Marea Neagra

Playtech Playtech,
Investitii trase pe dreapta: de ce amana Petrom sa scoata gazele din Marea Neagra

Romania dispune de resurse impresionante de gaze in Marea Neagra, descoperite de gigantii din domeniu OMV Petrom si Exxon. Numai ca, deocamdata, cele doua companii amana inceperea productiei. OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din sud-estul Europei, amana investitia de cateva miliarde de lei in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra. Compania invoca mediul [] . continuă pe Playtech

Transgaz a primit unda verde pentru lucrarile la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale SNTGN)Transgaz SA a obtinut dreptul de incepere a lucrarilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra si le va conecta la Sistemul National de Transport.

Transgaz a obtinut dreptul de incepere a lucrarilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra

Transportatorul national de gaze, Transgaz, a anuntat astazi, ca a obtinut dreptul de a incepe lucrarile la proiectul de interes comun in domeniul gazelor naturale Conducta Tarmul Marii Negre-Podisor pentru preluarea gazului din Marea Neagra, urmare a emiterii de catre Ministerul Energiei a unei decizii exhaustive din 25 aprilie, valoarea proiectului fiind estimata la 360,4 milioane euro, termenul estimat de finalizare fiind anul 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )