Libnet.ro
UNICEF

10:46

Investitorii straini: 9 din 10 oameni de afaceri spun ca schimbarile legislative le afecteaza planurile de afaceri (fata de 25% in 2015)

Hotnews Hotnews,
 Investitorii straini: 9 din 10 oameni de afaceri spun ca schimbarile legislative le afecteaza planurile de afaceri (fata de 25% in 2015)

Consiliul Investitorilor Straini FIC) publica de doua ori pe an Indicele perceptiei despre mediul de afaceri, realizat in randul membrii sai. Companiile din cadrul FIC reprezinta un segment important din investitiile straine directe in Romania, cumuland impreuna mai mult de 180. 000 de angajati si o cifra de afaceri totala ce reprezinta aproximativ 25% din PIB-ul Romaniei. Rezultatele analizei din septembrie 2017 arata ca peste 60% dintre respondenti se asteapta ca veniturile si afacerile lor sa creasca in urmatorul an, ceea ce confirma cresterea economica inregistrata de Romania in acest an si prognoza pentru 2018. In acelasi timp se remarca o deteriorare semnificativa a perceptiei privind mediul de afaceri din Romania, in special in privinta predictibilitatii cadrului legislativ si a stabilitatii fiscale si de reglementare. continuă pe Hotnews

Ce reclama investitorii straini: schimbarile fiscale (reale sau declarate), atacul la statul de drept si instigarea unor investitori impotriva altora

Investitorii straini din Romania spun ca, in ultimii doi ani, mediul de afaceri s-a deteriorat, povara fiscala a crescut, iar evolutiile recente le-au diminuat increderea in piata romaneasca. Conform celui mai recent studiu al Consiliul Investitorilor.

Introducerea split TVA va sufoca mediul de afaceri si va alunga investitorii straini

Introducerea masurii split TVA de la 1 ianuarie 2018, indiferent de forma in care va fi aprobata, va sufoca mediul de afaceri din Romania, in special intreprinderile mici si mijlocii, si va contribui la scaderea investitiilor straine, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan, intr-un comunicat trimis Redactiei.

Firmele isi vor putea scadea 1% din cifra de afaceri drept cheltuieli cu sponsorizarea, dublu fata de pragul admis in prezent

Cheltuielile de sponsorizare sau mecenat si cheltuielile privind bursele private vor putea fi scazute din cifra de afaceri a unei firme intr-un procent dublat fata de cat prevede legea in.

1 din 10 romani reusesc sa rezolve acest test. Tu vezi litera C din imagine?

Priveste cu atentie imaginea si incearca sa descoperi in 10 secunde litera C din poza. Ea chiar exista, si este ascunsa printre simboluri. Daca ai reusit sa o reperezi, felicitari! Afla ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )