Libnet.ro
UNICEF

12:15

Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Investitorii ar trebui sa evite sa-si asume riscuri semnificative saptamana urmatoare, in contextul crizei din Ucraina, au avertizat analisti ai bancii americane Bank of New York Mellon BNY Mellon), conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Bank of New York Mellon: Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Investitorii ar trebui sa evite sa-si asume riscuri semnificative saptamana urmatoare, in contextul crizei din Ucraina, au avertizat analisti ai bancii americane Bank of New York Mellon.

SUA: Pretul aurului este in crestere, din cauza instabilitatii din Ucraina

Pretul aurului este in urcare, joi, la bursa din New York, dupa ce cu o zi in urma a inchis la maximul ultimelor patru luni, din cauza instabilitatii din Ucraina. Riscurile geopolitice in crestere, precum tens.

Bursa: Pretul aurului, in crestere din cauza instabilitatii din Ucraina.

Aurul este tot mai scump, la bursa din New York inregistrandu-se o crestere a pretului unciei, dupa ce, cu o zi in urma a inchis la maximul ultimelor patru luni, investitorii anticipand ca cererea pentru active sigure va creste din cauza instabilitatii din Ucraina, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. Aurul se indreapta spre a doua luna de crestere a pretului, sustinut si de temerile ca redresarea economiei americane ar putea avea probleme. In Ucraina, un grup inarmat a ocupat Parlamentul .

Oficialii occidentali isi schimba programul din cauza situatiei critice din Ucraina.

Ministrul britanic de externe, William Hague, se va deplasa, duminica, la Kiev, pentru discutii cu noul guvern ucrainean, a anuntat sambata diplomatia de Londra, fara a oferi mai multe detalii, transmite AFP, citata de Agerpres. In acelasi timp, seful diplomatiei poloneze, Radoslaw Sikorski, aflat sambata la Teheran, a anuntat ca isi scurteaza vizita in Iran din cauza situatiei din Crimeea, care, a afirmat el, a devenit una critica. Tocmai am vorbit cu presedintele interimar Olexandr .

Ianukovici, la prima aparitie publica dupa fuga in Rusia: Puterea a fost confiscata de nationalisti si pro-fascisti, am fost determinat sa plec din cauza amenintarilor primite

Fostul presedinte ucrainean a declarat, vineri, in prima sa aparitie publica dupa indepartarea sa de la putere, ca a fost determinat sa plece din tara din cauza amenintarilor primite. Acum este momentul.

Ianukovici, la prima aparitie publica dupa fuga in Rusia: Puterea a fost confiscata de nationalisti si pro-fascisti, am fost determinat sa plec din cauza amenintarilor primite

Fostul presedinte ucrainean a declarat, vineri, in prima sa aparitie publica dupa indepartarea sa de la putere, ca a fost determinat sa plece din tara din cauza amenintarilor primite. Acum este momentul.

Traficul blocat intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui accident rutier.

Circulatia pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov este restrictionata vineri, pe sensul spre munte, din cauza unui accident in urma caruia patru persoane au fost ranite, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, sensul de mers Bucuresti - Brasov al DN1 este blocat, vineri la pranz, intre loalitatile prahovene Banesti si Campina, in urma unui accident rutier. Pe acest tronson de drum doua autoturisme au intrat in coliziune, in urma impactului patru persoane fiind .

SUA indeamna Rusia sa evite provocarile in criza din Ucraina.

Statele Unite si Alianta Nord-Atlantica indeamna Rusia sa evite provocarile in criza din Ucraina, avertizand ca urmaresc indeaproape manevrele militare ruse din regiune, informeaza Mediafax. Urmarim cu atentie manevrele militare ruse de-a lungul frontierei cu Ucraina. Ne asteptam ca Rusia sa fie transparenta in legatura cu aceste activitati si sa evite actele de provocare, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA, citat de AFP. Seful Pentagonului, Chuck Hagel, a .

Nu te panica! Top 7 motive din cauza carora ciclul iti poate intarzia, chiar daca nu esti insarcinata!

Orice femeie se poate duce cu gandul catre o eventuala sarcina atunci cand ii intarzie ciclul aproximativ o saptamana sau mai mult. Chiar si cele care stiu ca folosesc mijloace contraceptive pot intra in panica:.

Medic legist: Actorul Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman a fost cauzata de o supradoza accidentala de droguri, potrivit medicului legist-sef al Biroului de Medicina Legala dinNew York. Cauza exacta a mortii este.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )