Libnet.ro
UNICEF

21:15

il invit pe ministrul Finantelor, Viorel Stefan, sa ne spuna ca legea salarizarii unitare este sustenabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
il invit pe ministrul Finantelor, Viorel Stefan, sa ne spuna ca legea salarizarii unitare este sustenabila

Deputatul liberal Laurentiu Dan Leoreanu, membru al Comisiei Buget- Finante, a anuntat ca va propune audierea ministrului de Finante, Viorel Stefan, in cadrul comisiilor reunite de buget-finante, pentru a explica prevederile legii salarizarii unitare, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

O firma la care este asociat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a fost scutita de impozit pentru urmatorii doi ani. Alte 4.900 de firme pot doar spera sa fie iertate de penalitati |DEZVALUIRE

Consiliul Municipal Galati a scutit Navrom Centru de Afaceri SRL de plata taxelor pe cladiri si terenuri in 2017 si 2018, in timp ce alte 4. 900 de firme galatene pot spera doar la iertarea de penalitati.

Sindicalistii din cadrul Sed Lex picheteaza, joi, Ministerul Finantelor, fiind nemultumiti de legea salarizarii

Liderii sindicatelor din administratia publica, Sed Lex, au declansat, joi, un protest spontan in fata Ministerului de Finante, potrivit Mediafax.

PNL cere audierea ministrului de Finante in Parlament: Trebuie sa vedem daca legea salarizarii unice e sustenabila

Deputatul PNL Laurentiu Dan Leoreanu, membru al Comisiei de buget-finante, cere audierea in comisiile reunite de specialitate a ministrului Finantelor Publice, Viorel Stefan, pentru a preciza daca legea salarizarii unitare este sustenabila.

Greva spontana la Finatele Publice Dolj. Salariatii sunt nemultumiti de legea salarizarii unice

Angajatii din cadrul Finatelor Publice Dolj au protestat in aceasta dimineata timp de doua ore din cauza nemultumirii legate de proiectul privind legea salarizarii unice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )