Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Primul liderul PSD pregatit sa strnga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Iohannis. Drzu: Deja se afla ntr-o stare de recidiva

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, spune ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Declaratia vine in contextul in care social-democratii se reunesc luni, incepand cu ora 11, in prima sedinta a Biroului Permanent National dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi.

Scandalul revocarii lui Kovesi: Un lider PSD anunta ca va strange semnaturi pentru suspendarea lui Iohannis

Scena politica romaneasca a fost zguduita dupa ce miercuri Curtea Constitutionala a admis o sesizare privind un conflict juridica de natura constitutionala facut de presedintele Klaus Iohannis prin refuzul.

Deputat PSD: Exista varianta unei noi sesizari la CCR. Presedintele trebuie sa respecte legea

Deputatul PSD de Dambovita Oana Vladuca a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca CCR va fi sesizata inca o data daca presedintele Klaus Iohannis va amana foarte mult revocarea procurorului sef al DNA.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )