Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Gyuri Pascu a fost librar pentru o seara

Adevărul Adevărul,
Ioan Gyuri Pascu a fost librar pentru o seara

Indragitul actor, cantaret si scriitor Ioan Gyuri Pascu, a fost gazda de miercuri seara in cadrul campaniei Librar pentru o zi initiata de Libraria Bizantina. continuă pe Adevărul

Ioan Gyuri Pascu va fi librar pentru o zi

Muzicianul si actorul Ioan Gyuri Pascu se alatura personalitatilor care au acceptat sa-si arate calitatile de librar si se va intalni cu publicul, miercuri, de la ora 19. 00, la libraria Bizantina din Bucuresti, cand va prezenta recomandarile sale de carte, in cadrul campaniei Librar pentru o zi.

Inedit! Cum se pregateste gazda Neil Patrick Harris pentru seara Oscarurilor

Neil Patrick Harris este cel care anul acesta va prezenta Premiile Oscar. A inceput numaratoarea inversa pana la mult asteptata gala, iar simpaticul actor a inceput deja sa se pregateasca pentru rolul de gazda. Iata cum! .

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

UPDATE. Elena Udrea a fost RETINUTA pentru 24 ore

Deputata Elena Udrea a fost retinuta, pentru 24 ore. Ordonanta de retinere a fost emisa la 21:40.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Decizia iCCJ nu este definitiva,.

ELENA UDREA a fost ARESTATA pentru 30 de zile

45 - Instanta suprema a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Elenei Udrea. Arestarea a fost dispusa in dosarul Microsoft. S-a emis un mandat de arestare pentru denuntul lui Pescariu,.

Elena Udrea a fost ARESTATA pentru 30 de zile

Deputata Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa denuntul lui Dinu Pescariu in dosarul Microsoft.

Record Premier League: Drepturile de televizare au fost vandute pentru 7 miliarde euro

Premier League isi doboara din nou recordul privind vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor. Cele 20 de cluburi din prima liga engleza urmeaza sa incaseze, pentru patru sezoane, 2016-2019, suma de 6,93 miliarde euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )