Libnet.ro
UNICEF

09:30

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

Antena3 Antena3,
 IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat. continuă pe Antena3

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul a fost, inainte de Revolutie, profesor de limba romana in Baragan: imi spuneau nebunul cu barba de la Ulmu!

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, mai avusese probleme mari de sanatate, in decembrie 2010 suferind un atac cerebral vascular. inainte de Revolutie, artistul a petrecut aproape 3 ani in Baragan, unde fusese repartizat ca profesor de limba romana.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul avea 55 de ani

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata urma unui infarct, potrivit Digi24. Artistul avea 55 de ani.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea 55 de ani

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata, in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, mai avusese probleme mari de sanatate, in decembrie 2010 suferind un atac cerebral vascular.

VIDEO Ioan Gyuri Pascu a murit. Ultimul mesaj al artistului care urma sa participe la Festivalul Umorului Constantin Tanase de la Vaslui

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata, in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, urma sa participe la Festivalul Umorului Constantin Tanase, ce se va desfasura in perioada 2-9 octombrie la Vaslui.

Doliu in lumea artistica! Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Informatia a fost confirmata, pentru Agerpres, de coordo.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirila: Lui Gyuri ii datorez lansarea in muzica

Cantaretul si actorul Tudor Chirila spune ca ii datoreaza lui Ioan Gyuri Pascu lansarea in muzica, acesta fiind primul producator care a crezut in formatia Vama Veche si s-a.

Mesajul lui Cristian Gretcu, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a incetat din viata luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. Cristian Gretcu, care i-a fost coleg la Divertis, a transmis un mesaj sfasietor, scrie Libertatea. Ioan.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Primarul Capitalei Gabriela Firea: Dumnezeu sa te odihneasca, suflet drag

Actorul si muzicianul Ioan Gyuri Pascu va ramane in amintirea noastra, a tuturor, prin veselia si bunatatea ce l-au caracterizat, a scris, luni dimineata, pe Facebook, primarul general al Capitalei, Ga.

Mesajul cutremurator postat recent de fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu pe Facebook

Anul 2010 a fost unul pe care apropiatii umoristului si-l amintesc ca fiind unul de grea cumpana pentru Ioan Gyuri Pascu. A suferit un atac cerebral, iar mai apoi a divortat de marea lui iu.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Irina Margareta Nistor: Ioan Gyuri Pascu - un personaj si un artist absolut pasionat si pasional

Ioan Gyuri Pascu a fost un personaj si un artist absolut pasionat si pasional in tot ce facea, a declarat luni, pentru AGERPRES, criticul de film Irina Margareta Nistor. Nu pot sa cred ca nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )