Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ioan Mircea Pascu, mesaj dur dupa ce numele sau nu a mai aparut pe lista candidatilor la europarlamentare

Antena3 Antena3,
Ioan Mircea Pascu, mesaj dur dupa ce numele sau nu a mai aparut pe lista candidatilor la europarlamentare

Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, transmite un mesaj plin de subinteles dupa stabilirea listei PSD pentru alegerile europarlamentare, lista pe care nu a mai fost inclus. Trebuie fie. continuă pe Antena3

Ioan Mircea Pascu, critici la adresa lui Dragnea, dupa ce nu a prins loc pe lista PSD: Trebuie sa ai tendinte sinucigase

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a criticat, pe Facebook, faptul ca nu se regaseste pe listele PSD pentru Parlamentul European, afirmand ca trebuie fie sa ai niste tendinte sinucigase daca ai putini oameni capabili si ii indepartezi si pe aceia.

Ioan Mircea Pascu nu se regaseste pe listele PSD pentru europarlamentare

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pascu, a comentat pe Facebook faptul ca nu se regaseste pe listele PSD pentru Parlamentul European.

Ioan Mircea Pascu nu se regaseste pe listele PSD pentru europarlamentare

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a comentat pe Facebook faptul ca nu se regaseste pe listele PSD pentru Parlamentul European, afirmand ca trebuie fie sa ai un simt de conservare atrofiat, concluzia sa fiind ca fiecare pasare pe limba ei piere.

Mesaj dur pentru Carmen Dan, de Ziua Politiei Romane. Ne condamnati la moarte, mergem in cosciuge cu girofar

Bogdan Banica, vicepresedintele Sindicatului Politiei Romane, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa ministrului de interne Carmen Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )