Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ioan Oltean: Klaus Iohannis este un candidat excelent pentru Cotroceni

B1 B1,
Ioan Oltean: Klaus Iohannis este un candidat excelent pentru Cotroceni

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, a anuntat, vineri, ca ACL nu isi va schimba candidatul pentru alegerile prezidentiale deoarece Klaus Iohannis este un candidat excelent, iar orice discutii pe aceasta tema. continuă pe B1

Ponta ii acuza pe Traian Basescu, Klaus Iohannis si Vasile Blaga pentru esecul privind portofoliul de comisar european (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu, declarand, joi, in cadrul sedintei de Guvern, spunand ca acesta a sabotat alaturi de Klaus Iohannis si Vasile Blaga primirea.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis, un candidat caruia sper sa-i pot da votul meu

Crin Antonescu considera ca nu vor mai aparea lucruri spectaculoase pana la startul campaniei electorale pentru prezidentiale, reiterand faptul ca este exclusa candidatura sa. Nu cred ca vor mai aparea.

Dragnea: Iohannis este un om mincinos. A fost la Grivco

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi seara, ca primarul Klaus Iohannis este un om care isi doreste sa devina presedinte si de aceea minte cu privire la participarea la reuniunea liderilor USL de la Grivco.

Klaus Iohannis: Sunt din alt film si de asta toti sunt deranjati, le iau procentele, am ajuns la 30%

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat ca este din alt film in calitatea sa de candidat la prezidentiale, lucru care iti deranjeaza pe toti ceilalti aflati in cursa, deoarece le-a luat din procente, ajungand intr-un an la 30% din.

Primul termen in dosarul in care este contestata alegerea lui Klaus Iohannis la sefia PNL

Vineri a avut loc primul termen in dosarul in care un primar liberal contesta alegerea lui Klaus Iohannis la sefia Partidului National Liberal, potrivit denuntatorului, ediulul Danut Badau. Primarul liberal.

Klaus Iohannis, campanie cu numele gresit

Oamenii care se ocupa de campania lui Klaus Iohannis nu stiu cum il cheama pe candidatul la prezidentiale pentru care lucreaza. De exemplu, la Constanta, numele liberalului este scris gresit peste tot: pe cort,.

Klaus Iohannis avertizeaza ca alesii care isi vor schimba partidul isi vor pierde mandatul

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu referire la OUG privind migratia alesilor, ca este o incercare a PSD de a schimba configuratia politica inainte de alegerile prezidentiale, un lucru.

Klaus Iohannis avertizeaza ca alesii care isi vor schimba partidul isi vor pierde mandatul (VIDEO)

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu referire la OUG privind migratia alesilor, ca este o incercare a PSD de a schimba configuratia politica inainte de alegerile prezidentiale, un lucru.

Klaus Iohannis: Crin Antonescu a avut o perioada foarte dificila. Sper sa ma sustina cand vine din concediu

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat marti, la interviurile Europa FM, ca mizeaza pe sustinerea fostului lider al partidului, Crin Antonescu, insa a subliniat ca lipsa de implicare a acestuia este de inteles.

Sinteza Zilei: Vesti foarte proaste pentru Klaus Iohannis

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, a fost invitat, luni, intr-o emisiune care nu a prezentat prea mare interes. Romanii nu sunt interesati sa vada ce are de gand sa faca Iohannis in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )