Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ioan Rus: Master Planul, aproape finalizat; nu vor fi modificari daca pica Guvernul sau pleaca ministrul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ioan Rus: Master Planul, aproape finalizat; nu vor fi modificari daca pica Guvernul sau pleaca ministrul

Lista de proiecte de investitii din Master Planul de Transport a fost elaborata, urmeaza discutii cu Comisia Europeana, iar la finele lunii aprilie documentul ar putea fi finalizat, afirma ministrul Transporturilor, Ioan Rus, adaugand ca strategia nu. continuă pe Wall-Street Ro

Ioan Rus: La finele lunii aprilie ne apropiem de aprobarea Master Planului de Transport

Master Planul General de Transport al Romaniei ar putea fi aprobat la finalul lunii aprilie, iar Romania ar putea deveni un mare santier incepand din acest an pe toate tipurile de transport, a declarat astazi ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu.

Lista cu prioritati surpriza in Master Planul de Transport

Master Planul General de Transport al Romaniei MPGT) aprobat de Guvern la finele lunii februarie cuprinde proiecte in valoare totala de 45,4 miliarde euro, pentru infrastructura rutiera, cea feroviara, aeriana, navala si multimodala.

Ioan Rus: in momentul in care se vor adopta niste masuri, voi merge si eu la ROMATSA

In momentul in care se vor gasi solutii si se vor adopta niste masuri, ministrul Transporturilor Ioan Rus va merge si el la ROMATSA, a declarat acesta in cadrul unei intalniri cu reprezentantii conducerii si ai sindicatelor din regie, arata un comunicat remis azi redactiei.

Metrorex da un contract de pana la 440 milioane euro, fara sa anunte/ Ioan Rus: Nu stiu, nu ma intereseaza cui

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, cel mai mare acord de acest tip pentru metroul bucurestean, dar nu a comunicat compania selectata, care ar urma sa fie anuntata in SEAP si Jurnalul Oficial al UE dupa solutionarea eventualelor contestatii, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, afirma ca nu stie castigatorul si ca nici nu il intereseaza participantii la procedurile de achizitie organizate in minister.

Ioan Rus: Privatizarea CFR Marfa va fi finalizata anul viitor

Privatizarea transportatorului feroviar de stat CFR Marfa va fi finalizata anul viitor, termen agreat cu Fondul Monetar International FMI), a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca realizarea liniei de metrou spre aeroport pana in 2020 depinde de cat de nemti vom reusi sa fim

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a spus ca in aprilie va fi gata documentatia pentru linia de metrou Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda, dar si ca punerea in functiune a magistralei pana in anul 2020 depinde de cat de nemti vom reusi sa fim.

Metrorex da un contract de pana la 440 mil.euro, fara sa anunte; Ioan Rus: Nu stiu, nu ma intereseaza cui

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, dar nu a anuntat compania selectata, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, afirma ca nu stie castigatorul si ca nici nu il intereseaza participantii la.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )