Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ioan Rus: S-a ajuns la suspendare fiindca si presedintele isi dorea lupta

Adevărul Adevărul,
Ioan Rus: S-a ajuns la suspendare fiindca si presedintele isi dorea lupta

Fostul ministru de Interne Ioan Rus spune ca a ales sa demisioneze fiindca urmau sa se comita ilegalitati, iar daca ar fi ramas, ar fi trebuit sa se ascunda dupa premier, lucru care nu il caracterizeaza. continuă pe Adevărul

Ioan Rus despre alegerile parlamentare: Victoria USL nu este deja asigurata/ Poate sa existe si o situatie care sa impuna si o larga coalitie

Fostul ministru de interne Ioan Rus PSD) a declarat intr-un interviu pentru Deutsche Welle ca, desi estimarile arata ca USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie, nu crede in victorii asigurate. In politica, mai des ca si in fotbal, se poate pierde chiar si cand adversarii sunt slabi, iti poti da autogoluri spectaculoase, a declarat Ioan Rus. In cadrul interviului, fostul ministru in guvernul Ponta a mai precizat ca, desi in acest moment nu este previzibila o larga coalitie dupa alegeri, ar putea exista si o situatie care sa le impuna alesilor sa ia inconsiderare aceasta posibilitate.

Ioan Rus pentru Deutsche Welle: Estimarile arata ca USL castiga aceste alegeri, dar nu cred in victorii asigurate

Social democratul Ioan Rus a declarat, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca nu crede in victorii asigurate chiar daca estimarile arata ca USL va castiga alegerile parlamentare. in.

Ioan Rus pentru Deutsche Welle: Estimarile arata ca USL castiga aceste alegeri, dar nu ...

Social democratul Ioan Rus a declarat, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca nu crede in victorii asigurate chiar daca estimarile arata ca USL va castiga alegerile parlamentare, informeaza b1. ro. In politica, mai des ca si in fotbal, se poate pierde chiar si cand adversarii sunt slabi, iti poti da autogoluri spectaculoase, a declarat fostul ministru de interne. Rus a mai precizat ca, desi in acest moment nu este previzibila o larga coalitie dupa alegeri, ar putea exista si o situatie .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )