Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ioana Basescu, despre cazul NANA: Firma de la care am cumparat terenul nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului

B1 B1,
Ioana Basescu, despre cazul NANA: Firma de la care am cumparat terenul nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului

Ioana Basescu a declarat, miercuri, intr-un punct de vedere remis in urma deciziei comisiei parlamentare de ancheta Calarasi, ca inactivitatea societatii de la care a achizitionat terenul din Nana nu poate fi. continuă pe B1

Basescu ar putea ramane fara terenul de la Nana. Firma care a vandut pamantul era declarata inactiva

Traian Basescu ar putea ramane fara terenul de la Nana. Ancheta comisiei parlamentare a descoperit ca tranzactia prin care familia prezidentiala a cumparat pamantul este nula pentru ca firma care a vandut.

Ioana Basescu: Firma de la care am cumparat terenul nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului

Fiica presedintelui Ioana Basescu a declarat ca inactivitatea societatii de la care a achizitionat terenul din Nana nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului incheiat.

Contractul de achizitie a terenului de la Nana de catre Ioana Basescu, nul

Comisia parlamentara Calarasi sustine ca, avand in vedere ca societatea de la care Ioana Basescu a cumparat terenul de la comuna Nana era inactiva la data incheierii tranzactiei, contractul de achizitie este nul, potrivit surselor din presa.

Comisia Calarasi: Contractul de achizitie a terenului de la Nana de catre Ioana Basescu, nul

Comisia parlamentara Calarasi sustine ca, avand in vedere ca societatea de la care Ioana Basescu a cumparat terenul de la Nana era inactiva la data incheierii tranzactiei, contractul de achizitie este lovit de nulitate.

Consultant fiscal: Contractul de achizitie a terenului de la Nana de catre Ioana Basescu a fost inregistrat la notar, este valabil, iar tranzactia este reala

Atat timp cat contractul de vanzare-cumparare semnat de Ioana Basescu si de firma Berfige pentru terenul de la Nana a fost inregistrat la notar, exista prezumtia de legalitate, tranzactia este reala, iar nulitatea poate fi constatata numai in instanta, a declarat, pentru Adevarul, consultantul fiscal Emilian Duca.

Ioana Basescu: Firma de la care am cumparat terenul nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului

Ioana Basescu a declarat, miercuri, intr-un punct de vedere remis in urma deciziei comisiei parlamentare de ancheta Calarasi, ca inactivitatea societatii de la care a achizitionat terenul din Nana nu poate fi sanctionata cu nulitatea actului incheiat.

Basescu i-a rugat pe procurori sa cerceteze cazul Nana: Daca s-a incalcat legea, voi raspunde

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj procurorilor, marti, la bilantul MAI, in legatura cu ancheta Corpului de control al premierului privind achizitia de teren agricol la Nana: Va rog anchetati.

Cazul Nana: Corpul de control a dat peste un musuroi transpartinic

ANCHETA Corpul de Control al primului-ministru a descoperit ca multe retrocedari de terenuri din comuna Nana s-au facut in mod ilegal, dar cu mult inainte ca fiica presedintelui Traian Basescu sa cumpere teren in zona.

Ponta, despre ancheta Nana: Un lung sir de retrocedari ilegale, beneficiarul final este Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat. luni seara, ca inspectorii guvernamentali trimisi la Oficiul de Cadastru Calarasi, pentru terenurile din Nana, au descoperit ca 80% dintre terenuri sunt returnate ilegal, rezultand un lung sir de infractiuni si retrocedari ilegale, iar beneficiarul final din 2013 este Traian Basescu, relateaza Mediafax.

Ponta: in cazul Nana se va face, incet, lumina

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca in cazul terenurilor din Nana se va face lumina, chiar daca incet-incet si greu, iar comisia parlamentara si Parchetul vor propune masuri care vor fi indeplinite, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )