Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ioana Basescu a scapat de controlul judiciar, in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. in cazul Elenei Udrea, magistratii au decis mentinerea masurii

România Liberă România Liberă,
Ioana Basescu a scapat de controlul judiciar, in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. in cazul Elenei Udrea, magistratii au decis mentinerea masurii

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si Ioana Basescu, fiica fostului sef de stat, s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Zi decisiva pentru Elena Udrea si Ioana Basescu. Decizia pe care o asteapta de la magistratii iCCJ

Zi decisiva pentru Elena Udrea si Ioana Basescu. Judecatorii inaltei Curti judeca astazi contestatia privind controlul judiciar in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Procurorii.

Zi decisiva pentru Elena Udrea si Ioana Basescu, la iCCJ. Udrea: Nu inteleg ce s-ar putea intampla daca as iesi sieu din tara

Este o zi decisiva pentru Elena Udrea si Ioana Basescu, judecatorii inaltei Curti judeca astazi contestatia privind controlul judiciar in dosarul finantarii campaniei electorale din.

Ioana Basescu scapa de controlul judiciar, masura mentinuta in cazul Elenei Udrea

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis marti sa revoce masura controlului judiciar fata de Ioana Basescu, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru.

Magistratii au DECIS: Ce se intampla cu Ioana Basescu in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009

Ioana Basescu a scapat de control judiciar in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, potrivit Agerpres. Desi fiica cea mare a fostului presedinte Traian.

Elena Udrea si Ioana Basescu, la iCCJ. Un judecator de camera va discuta contestatia depusa de fostul ministru al Turismului si de fiica sefului PMP

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si Ioana Basescu, fiica fostului sef de stat, s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, potrivit Agerpres.

Instanta suprema revoca masura controlului judiciar penru Ioana Basescu. Elena Udrea ramane cu masura preventiva

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Jutitie au revocat, marti, masura controlului judiciar impusa Ioanei Basescu in dosarul privind finantarea campaniei electorale a fostului presedinte Traian Basescu, anunta news. ro. De asemenea, magistratii instantei supreme au decis mentinerea controlului judiciar in cazul Elenei Udrea.

Instanta suprema revoca masura controlului judiciar pentru Ioana Basescu. Elena Udrea ramane cu masura preventiva

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Jutitie au revocat, marti, masura controlului judiciar impusa Ioanei Basescu in dosarul privind finantarea campaniei electorale a fostul presedinte Traian Basescu. De asemenea, magistratii instantei supreme au decis mentinerea controlului judiciar in cazul Elenei Udrea.

Zi DECISIVA pentru Elena Udrea si Ioana Basescu la ICCJ: Ce DECIZIE asteapta de la magistrati

Elena UdreasiIoana Basescusunt asteptate, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )