Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ioana Boureanu, in carje, intr-un mall din Capitala. Ce a patit fiica lui Cristian Boureanu

B1 B1,
Ioana Boureanu, in carje, intr-un mall din Capitala. Ce a patit fiica lui Cristian Boureanu

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost surprinsa la o sesiune de shopping in carje. Nu se stie exact ce a patit tanara, insa a fost suprinsa folosindu-se de suporturile de. continuă pe B1

Incendiu intr-un mall din Timisoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit vineri, in parcarea subterana a unui mall din Timisoara. Un numar de 50 de persoane au fost nevoite sa paraseasca de urgenta incinta centrului comercial. Mai multe echipaje de pompieri au.

Primele imagini cu momentul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala. FOTO, VIDEO

Un incendiu s-a produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, iar patru persoane si-au pierdut viata. Flacarile ar fi izbucnit la parterul pavilionului 5 din.

Un resou ar putea fi cauza incendiului de la Institutul Matei Bals. Patru persoane au murit in tragedia de vineri dimineata din Capitala

Incendiul produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, in care au pierit patru persoane, ar fi izbucnit de la o sursa de incalzire, potrivit B1 TV. Persoanele.

Adriana Pistol (INSP): Focarul de COVID de la Scoala 28 din Capitala este generat clar de noua tulpina a virusului

Focarul de coronavirus inregistrat la Scoala nr. 28 din Bucuresti este clar datorat noii tulpini din Marea Britanie, B. 7, iar vineri ar urma sa soseasca rezultatul analizelor de secventiere de la Institutul Matei Bals, a declarat, marti, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din INSP, medicul Adriana Pistol.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )