Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ioana Constantin (PMP): Partidele lui Barna si Ponta ar putea incerca o alianta. Stanga noua. Suntla fel de coerente

B1 B1,
Ioana Constantin (PMP): Partidele lui Barna si Ponta ar putea incerca o alianta. Stanga noua. Suntla fel de coerente

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca partidele USR si Pro Romania ar putea incerca o alianta, pentru ca sunt la fel de coerente. Partidele lui. continuă pe B1

Ioana Constantin (PMP): Educatia e prioritate in fiecare zi, nu doar in campania electorala. Criza sanitara din acest an ne-a aratat tuturor ca scoala romaneasca este extrem de nepregatita

Ioana Constantin, secretar general adjunct alPMP, anunta ca a semnat scrisoarea de angajament propusa de Consiliul National al Elevilor, prin care acestia cer reprezentantilor partidelor politice asumarea un.

Ioana Constantin (PMP): Guvernul si clasa politica ar putea fi primele vizate de posibile tensiuni sociale, in contextul pandemiei. Apoi, cred ca va exista o oarecare tendinta de a blama marile puteri economice ale lumii (VIDEO)

O pandemie combinata cu pierderi de locuri de munca si o recesiune prelungita ar putea da nastere unor tensiuni sociale care se pot transforma in razbunari politice, avertizeaza futurologul Francis Fukuyama.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )