Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Aceasta anuntase, luni, ca va reveni in pozitia. continuă pe Antena3

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului Victor Ponta

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor.

Ioana Petrescu, numita oficial consilier al premierului Ponta

Premierul Victor Ponta a numit-o pe Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, in functia de consilier de stat la Cancelaria primului-ministru, potrivit unei decizii publicate joi seara in Monitorul Oficial.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, inainte de a deveni ministrul Finantelor Publice.

E oficial: Ioana Petrescu devine din nou consilierul premierului

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului.

Ioana Petrescu revine in functia de consilier al primului ministru

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, potrivit Mediafax. Ioana Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an. In noua configuratie guvernamentala, Darius Valcov va prelua portfoliul Finantelor, comasat cu cel al Bugetului.

Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea lui Victor Ponta: Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare

Universitatea din Bucuresti raspunde oficial la scrisoarea prin care Victor Ponta il notifica pe rector ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare, anunta Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Stire in curs de actualizare.

Ioana Petrescu va reveni in functia de consilier al premierului

Ioana Petrescu va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie pe care a ocupat-o si in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat ieri ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, numita consilier la Cancelaria premierului

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, a fost numita consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului-ministru, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta publicata joi in Monitorul Oficial.

Universitatea din Bucuresti a trimis adresa oficiala ministrului Educatiei sa retraga titlul de Doctor acordat lui Victor Ponta

Universitatea din Bucuresti ii cere ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, sa ii retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta. In adresa trimisa Ministerului, rectorul Universitatii spune ca tinand seama de decizia Comisiei de Etica si de pozitia Senatului Universitatii din Bucuresti din 25 iulie 2012, va rugam sa dispuneti masurile necesare in vederea retragerii titlului de Doctor in Drept acordat domnului Victor Ponta prin Ordinul Ministrului nr. Decizia Comisiei de Etica la universitatea face referire este ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )