Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioana Petrescu: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, treaba noastra este sa cream cadrul stimulativ

Adevărul Adevărul,
Ioana Petrescu: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, treaba noastra este sa cream cadrul stimulativ

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea motiunii simple a ACL, ca nu crede ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, ea apreciind ca treaba Executivului e sa creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de munca. continuă pe Adevărul

Ioana Petrescu: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, treaba noastra, sa cream cadrul stimulativ

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea motiunii simple a ACL, ca nu crede ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, ea apreciind ca treaba Executivului e sa creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de munca.

Ioana Petrescu: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca. Treaba noastra este sa cream cadrul stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru asta

Ministrul Finantelor Ioana Petrescu a declarat, in plenul Camerei, la dezbaterea motiunii simple a ACL, ca nu crede ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, ea apreciind ca treaba Executivului e sa creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de munca, transmite Mediafax.

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca. Treaba noastra e sa cream cadrul stimulativ

Ministrul Finantelor Ioana Petrescu a declarat, in plenul Camerei, la dezbaterea motiunii simple a ACL, ca nu crede ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca. Ea a spus ca treaba Executivului e sa.

Ministrul Finantelor: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca.Treaba noastra este sa cream cadrul stimulativ

Oana Petrescu, ministrul Finantelor: Eu nu cred ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca. Eu cred ca treaba noastra este sa cream un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de munca si incurajarea ocuparii in mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru .

Ministrul Finantelor: Nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu a declarat marti, in plenul Camerei, la dezbaterea motiunii simple a ACL, ca nu crede ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, ea apreciind ca treaba.

Ponta: in momentele de suparare, ii spun ministrului Ioana Petrescu ca are cel mai nereformat minister

Premierul Victor Ponta a spus ca, in momente de suparare, spune ca Ministerul Finantelor este cel mai nereformat minister, iar ministrul Ioana Petrescu doreste sa-i demonstreze ca si in aceasta institutie se pot schimba lucrurile si se pot aduce in secolul XXI.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )