Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Pe 26 mai, sa spunem raspicat DA pentru Romania europeana, DA pentru Romania pe care o iubim, tara oamenilor cinstiti si integri (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Pe 26 mai, sa spunem raspicat DA pentru Romania europeana, DA pentru Romania pe care o iubim, tara oamenilor cinstiti si integri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, intr-un clip pe Facebook, sa voteze DA la referendum, la ambele intrebari, daca vor ca Romania sa fie o tara europeana, in care nimeni nu e mai presus de. continuă pe B1

[P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Capitala Moldovei, Iasi, a devenit punctul zero al campaniei prezidentiale pentru referendumul pentru justitie ce va avea loc pe 26 mai. Sambata,11 mai, la finalul mitingului PNL de la Iasi, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut primul discurs in care a explicat oamenilor miza referendumului si pledat pentru participarea la vot. A fost un discurs primit cu caldura de peste 10. 000 de moldoveni. Campania pentru referendumul initiat de presedinte, puternic sprijinita de PNL, a pornit cu dreptul, cu un larg suport popular, pentru o Romanie normala, o Romanie corecta, o Romanie a oamenilor cinstiti!.

Digi24: Planul secret al Vioricai Dancila. Ce se va intampla cu PSD dupa 26 mai

Ziua alegerilor este, la PSD, in mod traditional legata de soarta liderului partidului, conceptul de noaptea cutitelor lungi intrand in antologia politica dupa ce social-democratii si-au devorat liderii dupa fiecare runda electorala pierduta. Ziua de 26 mai este asteptata cu sufletul la gura de Liviu Dragnea, pentru ca de aceste alegeri depinde cariera sa politica, dar si de actualul premier, Viorica Dancila, care de cateva luni isi croieste drum catre scaunul de presedinte al PSD.

Iohannis, un nou atac la PSD: Sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni / in 26 mai, romanii sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti seara un nou atac la adresa social-democratilor, spunand ca sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni cum suntem noi, isi fac campanie cu un discurs antieuropean si incearca sa explice ca vinovati pentru esecul guvernarii lor sunt Iohannis si Uniunea Europeana. El a mai spus ca nu mai poate fi ascuns ca hotii s-au cocotat in varful statului, iar in 26 mai romanii trebuie sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti.

Iohannis, atac la PSD: Ati auzit voi, in campania din 2016, ceva de atacuri asupra Justitiei? Nu! Dar, culmea, asta au avut in cap! Hotii s-au cocotat in varful statului, dar noi putem si trebuie sa le dam un raspuns pe 26 mai! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca romanii trebuie sa voteze la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai, deoarece astfel le pot da o lectie celor din PSD. Presedintele a amintit ca PSD nu a suflat o.

Ce pot face europarlamentarii UDMR pentru Romania. Iuliu Winkler, invitat la HotNews.ro LIVE, joi, de la ora 18.50

Europarlamentarull Iuliu Winkler care deschide lista UDMR la alegerile din 26 mai este invitat, joi, de la ora 18. 50, la interviurile HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 18. 00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce pot face europarlamentarii UDMR pentru Romania. Iuliu Winkler, discuta acum in studioul HotNews.ro

Europarlamentarul Iuliu Winkler care deschide lista UDMR la alegerile din 26 mai este invitat, joi, de la ora 18. 50, la interviurile HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 18. 00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce pot face europarlamentarii UDMR pentru Romania. Iuliu Winkler, in studioul HotNews.ro: Guvernul este contestat pe buna dreptate, am facut-o si noi. Sa ne amintim celebra Ordonanta 114, care a bulversat ramuri esentiale ale economiei

Europarlamentarul Iuliu Winkler spune ca Guvernul este contestat pe buna dreptate, el amintind de celebra Ordonanta 114, care a bulversat cateva ramuri esentiale ale economiei Romaniei si care a fost data prin incalcarea legii finantelor publice. Winkler, care deschide lista UDMR la alegerile din 26 mai, a facut aceste declaratii la interviurile HotNews. ro LIVE. , unde a fost invitat de la ora 18. Temele de discutie au vizat subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 20-26 mai 2019. Berbecii sunt concentrati pe bani, Leii starnesc admiratie

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. HOROSCOP BERBECVa concentrati pe finante, serviciu, salarii si spre o modalitate de a face bani.

Alegeri europarlamentare: Directiile de evidenta populatiei din Bucuresti, program prelungit pe 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, alaturi de serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor aferente celor 6 sectoare va asigura in data de 25 si 26. 2019, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Masura vine in sprijunul cetatenilor interesati sa voteze la alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 13-26 mai. Temperaturile ajung si la 26 de grade

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe durata urmatoarelor doua saptamani 13 - 26 mai), insa instabilitatea atmosferica ramane ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza, cu precipitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )