Libnet.ro
UNICEF

19:45

Iohannis acuza: PSD este unicul vinovat de situatia in care ne gasim si ca la jumatatea lunii martie nu avem buget

Antena3 Antena3,
Iohannis acuza: PSD este unicul vinovat de situatia in care ne gasim si ca la jumatatea lunii martie nu avem buget

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca PSD este unicul vinovat ca nu exista un buget pe anul 2019. Declaratiile mincinoase si fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenta: PSD este unicul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie VIRULENTA la adresa PSD: Este unicul vinovat ca la jumatatea lunii martie nu avem buget. Sa plece de la guvernare! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa guvernantilor in conditiile in care legea bugetului de stat pe 2019 a fost trimisa la reexaminare in Parlament de seful statului. Seful.

Klaus Iohannis: Am decis sa promulg legea privind bugetul asigurarilor sociale de stat / PSD, unicul vinovat pentru ca nu avem buget

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a decis sa promulge legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. Seful statului a atacat din nou PSD, spunand ca declaratiile mincinoase si fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenta: PSD este unicul vinovat pentru faptul ca la jumatatea lunii martie nu avem buget.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )