Libnet.ro
UNICEF

20:00

Iohannis: Alegerile trebuie sa aiba loc O pandemie nu este un ghinion, este o catastrofa

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Alegerile trebuie sa aiba loc O pandemie nu este un ghinion, este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis spune, intrebat despre oportunitatea organizarii alegerilor parlamentare, ca acestea trebuie sa aiba loc, pentru ca o democratie nu functioneaza fara alegeri. intrebat daca regreta vreo decizie luata impreuna cu Guvernul, Iohannis a afirmat: Cred ca s-au luat deciziile bune, dar o pandemie nu e o alegere politica si o pandemie nu e un ghinion, e o catastrofa care a venit peste noi, cu care trebuie sa traim pana gasim solutiile in a avea un vaccin sau tratament. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Alegerile trebuie sa aiba loc. Nu putem sa continuam fara un Parlament cu puteri depline

Alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie, trebuie sa aiba loc, deoarece este nevoie de un Parlament cu puteri depline, a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )