Libnet.ro
UNICEF

13:15

Iohannis a anuntat ce se va intampla daca vine Dancila la dezbatere

Antena3 Antena3,
Iohannis a anuntat ce se va intampla daca vine Dancila la dezbatere

Iohannis a anuntat ce se va intampla daca vine Dancila la dezbatere . continuă pe Antena3

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Iohannis, intrebat ce se va intampla daca Dancila va veni la dezbaterea de marti: Nu va fi primita fiindca nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva Despre ce sa vorbim? - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va veni la dezbaterea organizata marti, de PNL, la Biblioteca Centrala Universitara.

Ce se va intampla, daca Dancila se prezinta la dezbaterea lui Iohannis. Reactie neasteptata

Viorica Dancila este avertizata. Ce se va intampla cu aceasta, daca se decide sa se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii presedintelui? Ce va pati Dancila, daca se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis? Klaus Iohannis a oferit raspunsul mult asteptat la intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Presedintele Klaus .

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )