Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis, apel catre Guvern sa aduca sub control situatia generata de pesta porcina: Cheltuielile din fondul de rezerva, zero

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, apel catre Guvern sa aduca sub control situatia generata de pesta porcina: Cheltuielile din fondul de rezerva, zero

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel catre autoritatile guvernamentale sa aduca sub control situatia generata de raspandirea accelerata a pestei porcine africane, astfel incat sa fie blocata raspandirea virusului si in. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, semnal pentru Guvern: Nu este admisibil ca in Anul Centenarului sa facem pasi inapoi, iar pentru asta avem nevoie de un stat cu o justitie independenta (VIDEO)

Cu ocazia discursului sustinut la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romanestei, Klaus Iohannis a transmis si un mesaj directionat catre Guvern, cerand ca Romania sa nu faca pasi inapoi, subliind in special.

Petre Daea: TUTA ABSOLUTA se poate tine sub control

Tuta absoluta, boala care pune in pericol culturile de legume, in special cele de tomate, se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli. Afirmatia a.

Petre Daea, despre boala care ataca tomatele: Se poate tine sub control

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat miercuri, 29 august, ca tuta absolut este o boala specifica care se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de.

Petre Daea:Tuta absoluta este o boala specifica, ce se poate tine sub control. A fost, este si va fi

Tuta absolut este o boala specifica ce se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli, a afirmat miercuri ministrul Agriculturii, Petre Daea, intrebat daca au fost luate masuri pentru combaterea acestui daunator care afecteaza culturile de legume.

Iohannis reclama ca Guvernul nu a dat niciun leu din fondul de rezerva pentru pesta porcina

Presedintele Klaus Iohannis face din nou apel la autoritati sa aduca sub control pesta porcina africane si atrage atentia ca Guvernul nu a alocat bani din fondul de rezerva pentru a gestiona situatia, in ciuda spuselor ministrului finantelor.

Klaus Iohannis, un nou mesaj pentru Guvern. Presedintele cere masuri pentru pesta porcina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un comunicat de presa in care spune ca cere autoritatilor guvernamentale sa tina sub control situatia generata de virusul pestei porcine si atrage atentia.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE: Autoritatile responsabile au fost luate pe nepregatite

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )