Libnet.ro
UNICEF

18:00

IOHANNIS, APEL CATRE PRODUCATORI: Fiti pro-activi, veniti cu idei catre guvernanti, pentru ca vrem sa promovam produse romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, APEL CATRE PRODUCATORI: Fiti pro-activi, veniti cu idei catre guvernanti, pentru ca vrem sa promovam produse romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declart, astazi, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, ca problema materialelor de protectie este una reala in toata lumea, adaugand ca au fost identificati producatori romani care s-au reprofilat si vor produce masti, halate de protectie, altii ventilatoare pentru sectiile de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Exista producatori romanesti care vor produce masti, halate si ventilatoare. Suntem interesati sa promovam produse romanesti!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la finalul unei intalniri cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministrii ca au fost identificati mai multi producatori romani care vor face masi, halate, ventilatoare si alte produse de protectie pentru medici. Totodata, acesta a lansat si un mesaj catre antreprenori: fiti proactivi! Veniti cu idei catre guvernanti, fiindca suntem interesati sa promovam produse romanesti.

VIDEO Iohannis: Trebuie sa reusim impreuna sa ingradim raspandirea acestui virus Apel catre antreprenori: Fiti creativi, veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis a facut, luni, apel la romani sa protejeze persoanele peste 65 de ani, dar si in mod particular catre antreprenori ca sa se implice pentru a putea fi depasite problemele legate de materialele de protectie sanitare.

Klaus Iohahnis: Am identificat producatori romanesti care vor face masti, combinezoane, ventilatoare. Antreprenori, fiti creativi, veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca au fost identificate firme romanesti care se pot reprofila si vor produce echipamente necesare medicilor, cum ar fi.

Klaus Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis producatorilor autohtoni sa vina cu idei catre guvernanti, pentru ca, in contextul crizei de echipamente medicale provocata de pandemia de coronavirus, se doreste promovarea produselor romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )