Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iohannis are luni consultari cu premierul Ciolos, Isarescu si liderii partidelor parlamentare pe tema Brexit

Adevărul Adevărul,
Iohannis are luni consultari cu premierul Ciolos, Isarescu si liderii partidelor parlamentare pe tema Brexit

Presedintele Klaus Iohannis are luni, de la ora 17. 00, consultari cu premierul Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu liderii partidelor parlamentare pe tema situatiei create in urma referendumului din Marea Britanie, intalnirea avand loc pentru prezentarea concluziilor Consiliului European de saptamana trecuta. continuă pe Adevărul

Noua runda de consultari intre Iohannis, Ciolos, Isarescu si liderii partidelor a inceput la Cotroceni

Cea de a doua runda de consultari intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii formatiunilor parlamentare pe tema situatiei create in urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii a inceput luni la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres. La finalul intalnirii, seful statului va sustine o declaratie de presa.

Premierul Ciolos, victima unui furt de identitate pe Facebook

Premierului Dacian Ciolos i s-a furat identitatea pe Facebook, un utilizator al retelei de socializare folosind numele si poza prim-ministrului si comentand la unele postari, guvernul sesizand reprezentantii Facebook cu privire la aceasta situatie, a declarat, pentru News. ro, Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Executivului.

Klaus Iohannis are noi consilieri prezidentiali

Presedintele Klaus Iohannis si-a numit doi noi consilieri prezidentiali. Seful statului a semnat vineri, 1 iulie, decretele pentru numirea in functia de Consilier Prezidential a Deliei Dinu si a lui George Vladimir Duhan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )