Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis ataca legea organizarii judiciare la Curtea Constitutionala

Antena3 Antena3,
Iohannis ataca legea organizarii judiciare la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Prin continutul lor normativ, unele dintre. continuă pe Antena3

Legea organizarii judiciare, inapoi in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca incompatibilitatile si conflictul de interese se prescriu in 3 ani de la comiterea faptelor

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea potrivit careia faptele comise de persoanele aflate in exercitarea demnitatilor publice sau functiilor publice si care duc la aparitia.

Curtea Constitutionala, raspuns la sesizarea presedintelui Iohannis - Legea securitatii informatice, adoptata fara avizul CSAT, va fi dezbatuta pe 4 iulie

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 4 iulie sesizarea facuta luni de presedintele Klaus Iohannis asupra Legii privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a retelelor si sistemelor informatice.

Fondul Suveran de Investitii, atacat de PNL la Curtea Constitutionala

Deputatii PNL au sesizat, vineri, Curtea Constitutionala pe tema legii privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii, scrie Digi24 .

Dragnea a gasit dovada ca Iohannis vrea sa destabilizeze CCR. n America, presedintele era bagat n ancheta imediat

Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incearca sa destabilizeze Curtea Constitutionala, dupa decizia privind revocarea sefei DNA, seful PSD sustinand ca o dovada in acest sens este intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu. Adica CCR, care este printre putinele institutii pe care inca nu le au in buzunar si care a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie si aia destabilizata pentru ca nu mai executa comenzi, a spus Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )