Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea ConstitutionalaCCR) in privinta legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea ConstitutionalaCCR) in privinta legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR.

Iohannis a atacat la CCR legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala in legatura cu legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare si nu Guvernul, transmite Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul, contrar cutumelor din cei 30 de ani de.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, contrar practicii din cei 30 de ani de.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR Legea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), luni, privind Legea de organizare a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, adoptata de Parlament.

Ce inseamna metamorfoza completa, procesul prin care apar, de fapt, fluturii

Cu siguranta, fluturii sunt cei mai cunoscuti cand vine vorba de procesul prin care o mica omida rotunjoara se transforma intr-o opera de arta inaripata. Fluturii nu sunt insa.

Iohannis a sesizat CCR, pe motiv ca Parlamentul a stabilit in mod discretionar data alegerilor

Presedintele Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutiona.

intregul film al dramei prin care a trecut Irina Popescu, femeia violata si aproape ucisa de omul de afaceri Mihai Bizu. Ce s-a intamplat in camera de hotel

Afaceristul Mihai Bizu a fost retinut de catre organele de politie, dupa ce a incercat sa-si inece sotia, pe care ulterior a violat-o cu salbaticie. Totul s-ar fi petrecut in curtea unei vile de lux din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )