Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse de PSD si ALDE Codului Penal

B1 B1,
Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse de PSD si ALDE Codului Penal

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Costitutionala noul Cod Penal, o creatie a coalitiei PSD-ALDE. De altfel, presedintele a declaratin mai multe randuri ca se va folosi de toate mijloacele constitutionale. continuă pe B1

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Codului Penal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum s.

Calin Popescu Tariceanu, candidatul PSD-ALDE pentru prezidentiale? Anuntul facut de liderul Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD si ALDE ar putea avea un candidat comun la alegerile prezidentiale din 2019. Acesta poate face parte din oricare din aceste doua partide, scopul fiind ca alianta.

Orban: Eu, in locul lui Dancila, mi-as fi prezentat demisia, ca oricum mandatul de sase luni al Guvernelor PSD-ALDE a expirat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, dupa ce premierul Viorica Dancila si-a prezentat bilantul primelor sase luni de guvernare, ca al treilea premier al PSD din ultimii doi ani ar trebui sa-si dea demisia, in conditiile in care performantele echipei sale sunt mai slabe fata de cele ale predecesorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )