Libnet.ro
UNICEF

22:15

Iohannis, catre primari: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, catre primari: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca PNDL nu trebuie desfiintat, ci regandit, mesajul fiindu-le transmis primarilor care participa la adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, la intalnirea cu primarii: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat. Perioada de incompetenta s-a incheiat

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la Adunarea Generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Acolo, acesta a sustinut intr-un discurs ca parioada de incompetenta s-a incheiat, si ca fondurile alocate administratiilor locale nu vor mai fi determinate de bunul plac al puternicilor zilei. Seful Statului a vorbit si despre programul PNDL, afirmand ca acesta nu trebuie desfiintat, ci regandit.

Presedintele Iohannis: PNDL trebuie regandit, nicidecum desfiintat (VIDEO)

Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din.

KLAUS IOHANNIS: Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu sustine renuntarea la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) ci regandirea acestuia.

Iohannis, catre CCR: Nu exista niciun blocaj prin desemnarea lui Orban premier El da definitia din DEX a cuvantului blocaj

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu exista niciun blocaj constitutional prin desemnarea lui Ludovic Orban din nou premier si ca nu a facut decat sa isi respecte prerogativele din Constitutie. Aceste argumente se regasesc in punctul de vedere trimis de Iohannis Curtii Constitutionale pe conflictul juridic de natura constitutionala reclamat de presedintii PSD ai celor doua camere ale Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )