Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iohannis: CCR a decis revocarea lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire

Antena3 Antena3,
Iohannis: CCR a decis revocarea lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO, afirmand ca CCR a decis revocarea din functie a lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire. Presedintele a apreciat ca este necesara o reforma la nivelul CCR si a lansat un nou atac la adresa PSD. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: CCR are obligatia de a revizui nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO, afirmand ca CCR a decis revocarea din functie a lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire. Presedintele a apreciat ca este necesara o reforma la nivelul CCR si a lansat un nou atac la adresa PSD.

Klaus Iohannis: CCR are obligatia de revizui de indata decizia referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Credibilitatea CCR este puternic zdruncinata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, in urma discutiilor cu reprezentantii mediului de afaceri cu privire la relansarea economiei in contextul crizei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )