Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iohannis: Cei patru romani raniti in Afganistan primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Cei patru romani raniti in Afganistan primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis sambata un mesaj dupa ce patru militari romani au fost raniti in urma unui atac in Provincia Kandahar, Afganistan. Seful statului le-a urat celor patru insanatosire grabnica si a asigurat familiile acestora ca soldatii primesc cele mai bune ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei patru militari raniti in Afganistan si unde sunt internati

Ministerul Apararii Nationale anunta ca starea celor patru militari romani raniti sambata este stabila. Toti sunt internati laspitalul militar de tip ROL 3 al Bazei Aeriene Kandahar. MApN a dat publicitatii si identitatea victimelor, dupa ce familile au fost infomate.

Premierul Dancila, anunt de ultima ora despre militarii raniti in Afganistan: Primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca este alaturi de militarii romani raniti sambata in misiunea din Afganistan, care si-au pus vietile in pericol luptand pentru mentinerea pacii si securitatii.

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan: Le urez insanatosire grabnica si multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj pentru cei patru militari romani care au fost raniti intr-o explozie in Afganistan. Printr-un comunicat publicat pe site-ul Administratiei.

Patru militari romani, raniti in misiune in Afganistan. Starea lor de sanatate este stabila

Patru militari romani au fost raniti in misiune, sambata, in Afganistan, dupa ce o coloana de vehicule blindate fost atacata cu un dispozitiv exploziv improvizat, informeaza MApN. Cei patru militari raniti sunt constienti, iar starea lor de sanatate este stabila.

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan: Multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj militarilor romani raniti in Afganistan si familiilor acestora. Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in.

Viorica Dancila: Sunt alaturi de militarii romani raniti in misiunea din Afganistan. Eroii nostri primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, ca este alaturi de cei patru militari romani care au fost raniti intr-o explozie in Afganistan. intr-un comunicat de presa, prim-ministrul.

Cine sunt cei patru militari romani raniti in Afganistan

Patru militari romani au fost raniti sambata, in Provincia Kandahar din Afganistan. Coloana de vehicule blindate operata de Batalionului 300 Protectia Fortei Sfantul Andrei in care se aflau militarii a .

Patru militari romani au fost raniti in Afganistan

Patru militari romani au fost raniti, sambata, in Afganistan, dupa ce o coloana de vehicule blindate operate de soldatii aflati in misiune a fost atacata cu un dispozitiv exploziv improvizat, a transmis Ministerul Apararii. Cei patru militari raniti sunt constienti si in stare stabila.

UPDATE Patru militari romani au fost raniti in Afganistan

Patru militari romani au fost raniti, sambata, in Afganistan, dupa ce o coloana de vehicule blindate operate de soldatii aflati in misiune a fost atacata cu un dispozitiv exploziv improvizat, a transmis Ministerul Apararii. Cei patru militari raniti sunt constienti si in stare stabila.

MApN: Patru militari romani raniti in Afganistan; ei au fost internati; starea lor - stabila

Patru militari romani au fost raniti sambata, in jurul orei 10,00 ora Romaniei), in provincia Kandahar, Afganistan, anunta MApN. O coloana de vehicule blindate MRAP Mine Resistant Ambush Protected - vehicule rezistente la exploziile minelor si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )