Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis cere aprobare pentru stationarea si constituirea de structuri straine militare in Romania

Adevărul Adevărul,
Iohannis cere aprobare pentru stationarea si constituirea de structuri straine militare in Romania

Presedintele Iohannis a solicitat, intr-o scrisoare, aprobarea Parlamentului pentru infiintarea Unitatii de integrare a Fortelor NATO si a Comandamentului multinational de Divizie, cu indicative militare, in Garnizoana Bucuresti, conducerea Camerei trimitand, luni, cererea la Birourile reunite. continuă pe Adevărul

Iohannis cere aprobare pentru stationarea si constituirea de structuri straine militare in Romania

Presedintele Iohannis a solicitat, intr-o scrisoare, aprobarea Parlamentului pentru infiintarea Unitatii de integrare a Fortelor NATO si a Comandamentului multinational de Divizie, cu indicative militare, in Garnizoana Bucuresti, conducerea Camerei trimitand, luni, cererea la Birourile reunite.

Klaus Iohannis cere aprobare pentru constructii militare straine in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, intr-o scrisoare, aprobarea Parlamentului pentru infiintarea Unitatii de integrare a Fortelor NATO si a Comandamentului multinational de Divizie, cu indicative militare, in Garnizoana Bucuresti, conducerea.

Klaus Iohannis cere aprobarea Parlamentului pentru STATIONAREA si iNFIINTAREA de structuri straine militare in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, intr-o scrisoare, aprobarea Parlamentului pentru infiintarea Unitatii de integrare a Fortelor NATO si a Comandamentului multinational de Divizie, cu indicative militare, in Garnizoana Bucuresti.

Politia cere ajutor pentru prinderea atacatorilor care au injunghiat un barbat pe strada

Politia din Capitala cere ajutor pentru identificarea atacatorilor care noaptea trecuta au injunghiat un barbat in plina strada. Scenele socante au fost suprinse de camerele de supraveghere amplasate in Centrul.

Klaus Iohannis cere aprobarea Parlamentului pentru doua structuri NATO in Bucuresti: Comandamentul international de divizie si Unitatea de integrare a fortelor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni o scrisoare prin care cere aprobarea Parlamentului pentru deschiderea in Bucuresti a doua structuri NATO: Comandamentul international de divizie si Unitatea de integrare a fortelor Aliantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )