Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis cere PSD-ALDE sa nu mearga mai departe cu legile justitiei: Nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene

Hotnews Hotnews,
 Iohannis cere PSD-ALDE sa nu mearga mai departe cu legile justitiei: Nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis guvernantilor, miercuri, la sedinta solemna a plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, ca inca mai au timp sa revina asupra unor legi care nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene. Nu faceti rau societatii romanesti mergand mai departe cu modificarile legilor justitiei, a avertizat seful statului. continuă pe Hotnews

IOHANNIS CATRE PARLAMENTARI: Nu mergeti mai departe cu legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut astazi un apel catre parlamentari sa renunte la unele legi care fac rau romanilor si care nici nu corespund standardelor europene si i-a indemnat pe acestia sa nu faca rau societatii romanesti.

IOHANNIS CATRE PARLAMENTARI: Nu mergeti mai departe cu legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut astazi un apel catre parlamentari sa renunte la unele legi care fac rau romanilor si care nici nu corespund standardelor europene si i-a indemnat pe acestia sa nu faca rau societatii romanesti.

LIVEVIDEO Sedinta solemna n Parlament. Iohannis: Domnilor guvernanti, ascultati vocea romnilor, recuplati-va la interesele nationale / Nu mergeti mai departe cu legile justitiei

Presedinntele Klaus Iohannis a criticat, in discursul din Parlament, majoritatea PSD-ALDE, despre care a spus ca s-a indepartat de interesele romanilor, avand abordari populiste si manipulatorii, careau semanat discordie. Domnilor guvernanti, ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele romanilor, ridicati-va la nivelul centenarului si nu il dezonorati, a spus presedintele. Iohannis cere PSD-ALDE sa nu mearga mai departe cu legile justitiei: Nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene.

VIDEO Sedinta solemna n Parlament. Iohannis: Domnilor guvernanti, ascultati vocea romnilor, recuplati-va la interesele nationale / Nu mergeti mai departe cu legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, in discursul din Parlament, majoritatea PSD-ALDE, despre care a spus ca s-a indepartat de interesele romanilor, avand abordari populiste si manipulatorii, care au semanat discordie. Domnilor guvernanti, ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele romanilor, ridicati-va la nivelul centenarului si nu il dezonorati, a spus presedintele. Iohannis cere PSD-ALDE sa nu mearga mai departe cu legile justitiei: Nu au sustinerea oamenilor si nici nu corespund standardelor europene / Romanii vor lideri politici responsabili si cinstitiViorica Dancila i-a transmis lui Iohannis un mesaj de pace: Las in spate atacurile.

Legile justitiei: Comisia Iordache a adoptat noi rapoarte pentru OUG 90 si 92; 15 ani vechime pentru ca un magistrat sa poata promova la Parchetul General, fata de 10

Comisia speciala privind legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni noi rapoarte de admitere pentru cele doua ordonante de urgenta care modifica legile justitiei. Parlamentarii din comisie au votat luni ca vechimea necesara pentru un magistrat pentru a promova la Parchetul General sa fie 15 ani, si nu de 10 cat prevedea ordonanta. in prezent, vechimea ceruta este de 18 ani.

Tariceanu pleaca in Polonia, tara aflata in conflict cu Bruxelles-ul din cauza modificarilor la legile justitiei

Calin Popescu Tariceanu pleaca, saptamana viitoare, in perioada 6-9 decembrie, in Polonia, tara aflata in vizorul oficialilor de la Bruxelles din cauza modificarilor la Legile justitiei, caz similar cu cel.

Iohannis, critici pentru PSD-ALDE in plenul Parlamentului: Romanii vor lideri politici cinstiti. Nu faceti rau societatii, mergand mai departe cu modificarile Legilor Justitiei si Codurilor Penale (VIDEO)

Prezent la sedinta solemna din Parlament dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs extrem de dur la adresa clasei politice actuale. Azi, intrebarea la.

Un nou termen n care procurorul general cere suspendarea procedurii de revocare a sa declansata de ministrul Justitiei

Un al doilea termen in procesul in care procurorul general Augustin Lazar cere suspendarea procedurii declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea sa are loc marti la Curtea de Apel Alba Iulia.

Un nou termen n procesul n care procurorul general cere suspendarea procedurii de revocare a sa declansata de ministrul Justitiei

Un al doilea termen in procesul in care procurorul general Augustin Lazar cere suspendarea procedurii declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea sa, are loc marti la Curtea de Apel Alba Iulia.

I-a spus bunicii ca sotul sau o insala si nu stie ca sa faca mai departe! Replica batranei a lasat-o fara cuvinte

O femeie tanara s-a dus la bunica sa si a inceput sa ii povesteasca viata sa. I-a explicat bunicii sale ca sotul sau o insela si ca era socata de acest lucru. Tanara nu stia ce sa faca mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )