Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis a cerut Guvernului un verdict asupra lui Raed Arafat

România Liberă România Liberă,
Iohannis a cerut Guvernului un verdict asupra lui Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galati, ca Guvernul face o evaluare in cazul secretaru. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul lui Raed Arafat. Mai ramane sau nu in functia de secretar de stat?

Klaus Iohannis a anuntat ca prim-ministrul Ludovic Orban si echipa lui vor face o analiza cu privire la activitatea lui Raed Arafat, urmand ca ulterior sa se stabileasca daca acesta va mai ramane sau nu in functia de secretar de stat. Seful statului asteapta sa primeasca saptamana viitoare un raspuns din partea Guvernului cu privire .

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste.

Viorica Dancila anunta ca Raed Arafat o poate urma la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila a lasat sa se inteleaga la o emisiune televizata ca in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, Raed Arafat, amenintat cu demiterea de catre Klaus Iohannis, ar putea sa ii fie.

Reactia lui Raed Arafat in cazul tragediei de la Timisoara unde o mama si doi copii au murit in urma deratizarii unui bloc

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat luni ca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul de la Timisoara, unde trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi copii, au decedat, iar altele sunt internate in spital.

Raed Arafat, in cazul tragediei din Timisoara: ISU a trimis echipe de investigare care pot sa constate daca exista substante toxice

Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul de Interne, aca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul tragic de la Timisoara, in care trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi sunt.

Raed Arafat, despre tragedia de la Timisoara: Dispecerii nu pot sa coreleze apelurile

Intr-o interventie telefonica laAntena 3, Secretarul de stat din MAIRaed Arafat a declarat, cu privire la tragedia de la Timisoara,ca dispecerii de la serviciile de urgenta nu pot sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )