Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis si Ciolos au discutat despre criza din Sanatate. Ce decizie au luat

România Liberă România Liberă,
Iohannis si Ciolos au discutat despre criza din Sanatate. Ce decizie au luat

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au discutat, vineri, la Cotroceni, despre criza din sistemul sanitar si despre masurile pe care trebuie sa le ia pentru prevenirea situatiei din prezent. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Cotroceni, despre criza din Sanatate: Seful statului si cel au Guvernului au convenit ca se impune adoptarea unui nou set de norme de control si testare a dezinfectantilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut vienri o intalnire de lucru, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre criza din sanatate, precum si despre pr.

Avocatul Poporului intervine in criza din sanatate

Avocatul Poporului intervine in criza din sistemul national de sanatate. Victor Ciorbea se va intalni vineri cu reprezentantii mai multor asociatii si cu autoritatile din sanatate,.

Am tras multe semnale de alarma despre coruptia din sanatate

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atras atentia, in repetate randuri, asupra coruptiei din sistemul sanitar romanesc, a declarat, ieri, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in contextul scandalului privind dezinfectantii neconformi din spitale.

Laura Codruta Kovesi, despre scandalul din Sanatate: Am tras numeroase semnale de alarma privind coruptia din sistemul sanitar

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat marti, in contextul scandalului privind dezinfectantii neconformi din spitale, ca in ultimii ani a atras atentia, in repetate randuri,.

Iohannis si Ciolos au discutat despre Summitul NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au discutat, vineri, la Cotroceni, despre pregatirea Romaniei pentru Summitul NATO de la Varsovia.

Situatie de criza majora. Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru problema din sanatate

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru situatia din sanatate. De asemenea, el a precizat ca va discuta cu senatorii pentru.

Iohannis a discutat cu adjunctul Secretarului Apararii al SUA despre scutul antiracheta

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe adjunctul secretarului apararii al SUA, Robert Work, cu care a discutat despre scutul antiracheta de la Deveselu, informeaza Administratia Prezidentiala.

intalnire cruciala Iohannis-Ciolos. Cei doi au decis schimbarea legislatiei in domeniul sanitar

Premierul Dacian Ciolos are o intalnire cruciala, vineri dimineata, cu presedintele Klaus Iohannis, in care vor discuta probabil si despre scandalul momentului, cel al.

intalnire cruciala Iohannis-Ciolos, vineri dimineata

Premierul Dacian Ciolos are o intalnire cruciala, vineri dimineata, cu presedintele Klaus Iohannis, in care vor discuta probabil si despre scandalul momentului, cel al.

Criza din Sanatate despre care nu vorbeste nimeni: Mii de bebelusi sunt afectati

Vaccinul Hexacima pentru bebelusi nu se gaseste de cateva saptamani, in cabinetele medicilor de familie din mai multe judete din tara, au declarat oficiali din Ministerul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )