Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Neamt

România Liberă România Liberă,
Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Neamt

Presedintele Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Ne. continuă pe România Liberă

Iohannis, intrebat daca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa dupa tragedia din Neamt: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, este raspunsul presedintelui Klaus Iohannis, intrebat daca considera ca Executivul ar trebui sa plece dupa incendiul din Piatra Neamt, asa cum s-a intamplat dupa tragedia din Colectiv, cand premierul de atunci Victor Ponta a demisionat.

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Firea: Guvernul Orban masluieste raportarile COVID 19, ca sa poata justifica organizarea alegerilor

Gabriela Firea a afirmat, luni, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca Guvernul Orban masluieste raportarile COVID 19 pentru a putea justifica alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie. Prim-vicepresedintele PSD spune ca exista dovezi clare in acest sens.

Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa ca urmare a incendiului de la Piatra Neamt

Intrebat marti, intr-o conferinta de presa, daca Guvernul Orban ar trebui sa demisioneze ca urmare a tragediei de la Piatra Neamt, presedintele Klaus Iohannis s-a aratat impotriva acestei idei, explicand ca liberalii au fost in functie mai putin de un an de zile si ca si-au asumat guvernarea intr-o perioada cand toti ceilalti au ales sa stea deoparte si sa comenteze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )