Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis, consultari in formula restransa pentru desemnarea noului premier

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, consultari in formula restransa pentru desemnarea noului premier

Presedintele Klaus Iohannis este pe ultima suta de metri in procedura de nominalizare a unui nou prim ministru, functie pentru care favorit este Ludovic Orban. Astazi ar urma sa aiba loc la Cotroceni o noua runda de consultari, de aceasta data in formula restransa. Cum va arata structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar - schita momentuluiPNL promite o solutie foarte rapida pentru un nou guvern. 10 masuri urgente pe care liberalii vor sa le ia cand se instaleaza la Palatul Victoria. continuă pe Hotnews

Tomac: PMP vrea revenirea la alegerile in doua tururi, reducerea numarului de parlamentari la 300 si eliminarea pensiilor speciale, pentru ca ele sunt un furt (VIDEO)

Eugen Tomac a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca PMP vrea ca noul guvern sa adopte Ordonanta de Urgenta pentru revenirea la alegerile in doua tururi si sa.

Tariceanu: PNL trebuie sa-si asume guvernarea si sa dea premierul. Vom acorda sprijinul, dar vom avea cateva conditii

Calin Popescu Tariceanu a declarat, la finele consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca ALDE vrea formarea unui Guvern PNL,pe care il va sustine din Parlament daca sunt indeplinite.

Kelemen Hunor, despre scenariul anticipatelor: Sa arunci tara intr-o criza economico-financiara, inseamna ca esti inconstient (VIDEO)

Kelemen Hunor a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca viitorul Guvern nu trebuie sa dea nicio Ordonanta de Urgenta in niciun domeniu si canu trebuie sa.

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale.

O noua runda de negocieri la Cotroceni. Iohannis anunta in curand propunerea pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta azi propunerea pentru postul de premier. Presedintele se consulta din nou cu liderii partidelor politice pentru a forma un nou guvern. Cele mai mari sanse de a.

Iohannis amana consultarile pentru numirea noului prim-ministru

Iohannis a anuntat vineri ca va avea iar consultari cu partidele parlamentare luni, intr-o formula m.

Dan Barna anunta ca merge la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu Klaus Iohannis: Ce conditii pune liderul USR pentru sustinerea noului Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca va purta discutii cu liderii partidului in privinta votarii unui partid de tranzitie, inainte de consultarile de marti cu Klaus Iohannis. Totodata, Barna.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele si formatiunile politice la Cotroceni dupa motiunea de cenzura. Se decide soarta Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de.

Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei. Se va intampla urgent

Klaus Iohannis a vorbit, dupa ce guvernul Dancila a fost demis prin motiunea de cenzura adoptata, joi, de Parlamentul Romaniei. Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei Parlamentul a adoptat, joi, 10 octombrie, motiunea de cenzura, cu 238 de voturi pentru, dintre cele 242 valabil exprimate. Guvernul PSD este demis. Grupul .

INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Ludovic Orban, seful PNL si propunerea partidului pentru functia de premier, a acordat un interviu in care a spus ca exista o mare posibilitate ca noul guvern sa fie PNL sau sa se creeze o coalitie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )