Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis a criticat PSD-ALDE, din nou: Guvernul experimenteaza tot felul de asa-zise reforme

Playtech Playtech,
Iohannis a criticat PSD-ALDE, din nou: Guvernul experimenteaza tot felul de asa-zise reforme

Un numar mare de masuri legislative din ultimele luni au dus economia tarii noastre intr-o situatie foarte tensionata. in timp ce riscam sa intram intr-o noua criza cu repercusiuni grave, Iohannis a criticat din nou Guvernul PSD-ALDE. Joi, 7 martie 2019, a avut loc in Capitala gala Women in Economy. Evenimentul a fost menit sa [] . continuă pe Playtech

Iohannis: Vedem cum Guvernul experimenteaza tot felul de asa-zise reforme si revolutii fiscale, dupa ureche sau dupa modele discutabile

Klaus Iohannis a transmis, joi, ca inr-un mesaj transmis printr-un consilier prezidential la Gala Women in Economy, ca Guvernul experimenteaza in ultimul timp cu asa-zise reforme si revolutii fiscale si a cerut Executivului sa dea dovada de responsabilitate, potrivit Mediafax.

PSD: Iohannis minte din nou

Social-democratii l-au acuzat astazi pe presedintele Klaus Iohannis ca minte din nou atunci cand face o serie de afirmatii critice despre Legea bugetului de stat pe 2019, pe care o retrimite la Parlament.

ASF pune din nou presiune pe cresterea tarifelor RCA: autoritatea obliga asiguratorii sa inchirieze masina de schimb pentru soferii pagubiti la preturile facturate de service-urile auto

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) obliga din nou companiile de asigurari RCA la cheltuieli suplimentare cu daunele, de data aceasta cu plata masinii la schimb oferita pagubitului, de regula, de catre firme partenere unitatilor.

Abia invatase din nou sa mearga, iar apoi adolescenta a suferit un accident grav si a ramas iar paralizata. Toata acea munca grea a fost facuta in zadar

O adolescenta, care invatase sa mearga din nou, a ramas iar paralizata in urma unui accident ingrozitor de masina. Jade Almond a fost spitalizata in luna iulie a anului trecut dupa ce a cazut de.

Laura Codruta Kovesi va fi audiata din nou la Sectia pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati

Laura Codruta Kovesiva fi din nou audiata de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati, in dosarul in care fosta sefa DNA are calitatea de suspect, faptele anchetate fiind.

UPDATE Site-ul ANAF, din nou, nefunctional

Portalul ANAF genereaza erori de accesare, de dimineata, informand ca se identifica solutii de utilizare optima a tuturor resurselor. intre timp, au fost momente cand site-ul si-a revenit. Atunci cand s-a intamplat acest lucru, aparea urmatorul mesaj: Serviciul Spatiul Privat Virtual este momentan indisponibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si va multumim pentru intelegere. UPDATE 1: Un nou mesaj este afisat: Serviciul este momentan indisponibil. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Va multumim pentru intelegere!UPDATE: 10:45: Site-ul a picat, din nou.

Iohannis, mesaj pentru femei de 8 Martie... si un atac la Guvern

Guvernul experimenteaza tot felul de asa-zise reforme si revolutii fiscale si se iau decizii in spatele usilor inchise, cu ignorarea legii si a realitatilor economice, acuza presedintele Klaus Iohannis,.

PSD reactioneaza dupa criticile lui Iohannis: Primul presedinte din istoria Romaniei si probabil din lume care a blocat bugetul propriei tari

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca retrimite bugetul la Parlament. DE asemenea, seful statului a spus ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria postdecembrista,.

MINISTRUL ENERGIEI ELECTRICE DIN VENEZUELA: Am fost vizati din nou de razboiul electricitatii

Caracasul si aproape intreaga Venezuela au fost afectate de o uriasa pana de curent, atribuita de catre Guvernul presedintelui Nicolas Maduro unei sabotari a principalei centrale venezuelene, relateaza AFP.

Vosganian: Va trebui ca, foarte rapid, Parlamentul sa coboare din nou deficitul la 2,55% din PIB

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, referindu-se la decizia CCR privind declararea neconstitutionala a Legii plafoanelor bugetare, ca Parlamentul va trebui, rapid, sa redimensioneze deficitul bugetar la valoarea initiala de 2,55% din PIB.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )