Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a dat unda verde remanierii. Noii ministri, Ramona Manescu si Nicolae Moga, au depus juramantul -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a dat unda verde remanierii. Noii ministri, Ramona Manescu si Nicolae Moga, au depus juramantul -UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele prin care ia act de demisia lui Carmen Dan de la Ministerul Afacerilor Interne si inlocuirea acesteia cu Nicolae Moga. De asemenea, presedintele a dat unda verde revocarii lui Teodor Melescanu din functia de ministru de externe si a semnat decretul numirii Ramonei Manescu. Noii ministri au depus juramantul in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Iohannis a dat unda verde remanierii. Noii ministri, Ramona Manescu si Nicolae Moga, au depus juramantul -UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele prin care ia act de demisia lui Carmen Dan de la Ministerul Afacerilor Interne si inlocuirea acesteia cu Nicolae Moga. De asemenea, presedintele a dat unda verde revocarii lui Teodor Melescanu din functia de ministru de externe si a semnat decretul numirii Ramonei Manescu. Noii ministri au depus juramantul in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Noii ministri au depus juramantul in cadrul unei ceremonii foarte scurte

Noii ministri ai Externelor - Ramona Manescu, Internelor - Nicolae Moga si vicepremierul Mihai Fifor au depus juramantul de investitura miercuri, in cadrul unei ceremonii foarte scurte, la Palatul Cotroceni.

Codrin Stefanescu: Klaus ne-a aprobat noii ministri suspect de prompt. Sa fie asta o prima declaratie de dragoste?

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, inlaturat din functie imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea si unul dintre criticii Vioricai Dancila in partid, spune ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat noii ministri de Interne si Externe propusi de partid suspect de prompt si fara injuraturi. El se intreaba daca nu cumva gestul poate fi catalogat drept o prima declaratie de dragoste.

UPDATE. Noii ministri au depus juramantul de investitura

Ramona Manescu, Nicolae Moga si Mihai Fifor au depus, miercuri, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )