Libnet.ro
UNICEF

19:30

Iohannis, declaratie despre Kovesi la momentul depunerii candidaturii pentru un nou mandat la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Iohannis, declaratie despre Kovesi la momentul depunerii candidaturii pentru un nou mandat la prezidentiale

Klaus Iohannis a vorbit la sediul BEC, despre candidatura Laurei Codruta Kovesi la Parchetul European. Presedintele si-a aratat sustinerea pentru fosta sefa DNA, chiar la depunerea candidaturii acestuia la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, prima declaratie despre DIVORT: Toti au fost luati prin surprindere...

S-a vorbit foarte des in ultima perioada despre un posibil divort intre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, insa pana acum cei doi au confirmat nimic. Acum insa.

PNL a strans 2,2 milioane de semnaturi pentru Iohannis. Orban, despre ironia privind cele 200.000 de semnaturi: A fost vizavi de Diaconu, nu USR

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi la Adevarul Live ca partidul sau a strans 2,2 milioane de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din luna noiembrie a acestui an. Acesta a vorbit si despre ironia cu semnaturile din Bucuresti, explicand ca nu a fost vizavi de USR, ci legata de afirmatiile lui Mircea Diaconu.

Zi cruciala pentru Laura Codruta Kovesi. Au reinceput negocierile pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi are din nou parte de tensiuni! Zilele grele pare ca abia acum incep pentru fosta sefa DNA. S-a dat startul la alte negocieri pentru functia de procuror-sef european. Cand se va decide viitorul ocupant al postului ravnit de procuror-sef si cand va fi prima runda de negocieri din noul format al Parlamentului .

USR PLUS: Delegatia Aliantei a facut diferenta la votul pozitiv de astazi Kovesi are cale libera pentru ocuparea functiei de procuror-sef

USR PLUS sustine ca victoria de astazi din Comitetul Reprezentantilor Permanenti ai guvernelor statelor membre pe langa Uniunea Europeana, unde s-a votat pentru un mandat al Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, se datoreaza negocierilor purtate de europarlamentarii aliantei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )