Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis, despre cardul de sanatate: E o problema reala, Guvernul a pregatit prost implementarea (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre cardul de sanatate: E o problema reala, Guvernul a pregatit prost implementarea (VIDEO)

Intr-o conferinta sustinuta la Aeroportul Henri Coanda la sosirea din Polonia, presedintele Klaus Iohannis a vorbit si despre cardul de sanatate. E o problema reala, Guvernul a pregatit prost. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 12.00. Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, vorbeste despre cardul de sanatate si despre disfunctionalitatile din aceste zile

Cardul de sanatate obligatoriu a starnit numeroase controverse. Asiguratii care nu au intrat in posesia lui fac cozi la casele de asigurari, medicii sunt nemultumiti de sistemul informatic, iar o parte din furnizori ii refuza pe pacientii fara card. Toate aceste probleme vor fi lamurite de presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live, intr-o emisiune moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Ponta, despre cardul de sanatate: Este o mare rezistenta a sistemului

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, ca sistemul cardului de sanatate este la inceput, iar CNAS si ministrul Sanatatii vor interveni pentru imbunatatiri, dar si pentru elucidarea unor dezinformari, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, despre MCV: Este un instrument care si-a dovedit utilitatea. Trebuie sa ajunga la finalizare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Mecanismul de Cooperare si Verificare este un instrument care si-a dovedit utilitatea dar care, asa cum am discutat si cu reprezentantii Comisiei Europene si cu reprezentantii Consiliului European, trebuie sa ajunga in faza de finalizare.

Klaus Iohannis despre valul de modificari la Codul Penal si de Procedura Penala: Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Lupta anticoruptie trebuie sa continue cu toata forta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, comentand modificarile propuse in Parlament la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, ca Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta si cu toata forta. Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Si altii au nemultumiri pe care le-au exprimat in spatiul public. Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal, care lasa procurorii fara o serie de instrumente de ancheta, a fost prezentat in premiera, luni, de Hotnews. ro.

Ponta, discutie cu Klaus Iohannis despre numirea ambasadorilor. Ce au hotarat

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut, miercuri, o discutie de principiu cu presedintele Klaus Iohannis legata si de numirea unor noi ambasadori, precizand ca in state in care expira mandate sau sunt doar.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )